spesielle dietter for barn

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-12-09

Du trenger:.
Kalkulator (valgfritt)

Når du planlegger en spesiell diett for et barn, er det viktig å diskutere alternativer med en spesialist, og bestemme om visse matvarer bør elimineres. En lege kan utføre spesielle tester for matallergi og bidra til å utvikle en generell sunn spising plan med foreldrene. Noen valg av mat kan føre til problemer med fordøyelsen og konsentrasjon. I tillegg kan enkelte matvarer føre til en farlig allergisk reaksjon hos barn.

Gluten Free Casein Free Diet

Den glutenfri diett eliminerer mat i et barns kosthold som inneholder hvete, malt, spelt, bygg, Kamut og rug. Brød og korn som inneholder disse produktene bør ikke gis til barnet. Den Kasein Free Diet fjerner matvarer fra et barns kosthold som inneholder melkeprotein kasein. Matvarer med kasein som melk, yoghurt, ost og smør skal unngås og etiketter bør leses nøye. Mange autistiske barn er satt på en streng diett kombinasjon der gluten og kasein produkter er fjernet fra dietten. Ifølge Nourishing Hope. com, "Gluten og kasein proteiner kan forårsake gut betennelser, smerter, og fordøyelsesproblemer. Hvis proteinet ikke er skikkelig brutt ned under fordøyelsen, kan det danne opioider. "

Peanut Allergi Diet

Peanut allergier bør tas svært alvorlig. Ifølge Cleveland clinic. com," Peanøtter er en av de mest vanlig mat allergener stoffer. Peanut allergi også er blant de mest alvorlige-og potensielt dødelig -. Av matallergier "Alle former for peanøtter bør fjernes fra et barns kosthold som for eksempel nøtter, peanøttsmør, nougat I tillegg, godteri, cookies, kaker. , og etnisk mat-kinesiske, thailandske og afrikanske måltider-som inneholder peanøtter. Også unngå matvarer som inneholder hydrolized planteproteiner og hydrolized vegetabilsk protein.

Egg Allergi Diet

Egg allergi er veldig vanlig hos barn. I denne typen kosttilskudd plan, matvarer som inneholder egg-produkter som egg, eggehviter, er egg pulver unngås. I tillegg, eggnog, kaker, brød, kjøtt og fisk stekt i egg batter, bør meringue, majones, pudding, pretzels, vafler og muffins unngås. Husk å lese etikettene nøye som selv egg substitutter kan inneholde egg produkter.

Diabetes Diet

Barn med diabetes må ta hensyn til mat som kan heve blodsukkernivået. I en sunn diabetiker diett, er søtsaker redusert og karbohydrater er overvåkes nøye. I tillegg er mindre fett spist og masse sunn høy korn matvarer, grønnsaker og frukt er fortært regelmessig . . Ifølge Medline Plus, "Sunn mat bidrar til å redusere blodsukkeret. Det er en kritisk del av å administrere diabetes, fordi kontrollere blodsukkeret kan forhindre komplikasjoner av diabetes. "


Previous:naturlige kilder til vitamin D3 Next:10 matvarer for et sunt hjerte

Relaterte artikler


 • mat som smelte bort magen fett
 • pre-workout energi kosttilskudd for kvinner
 • lav-protein diett forholdsregler
 • Hva er fordelene med hvete gress pulver?
 • faktorer som påvirker kvaliteten på maten
 • Twinlab rippet drivstoff informasjon
 • hva betyr lav-fett mener?
 • matvaregrupper aktiviteter
 • kosthold og humør
 • hva er generelt kosthold?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com