protein tett mat

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-12-13
Enten du prøver å gå ned i vekt på en lav carb diett eller forbedre din evne til å få muskler, er å identifisere fordeler og ulemper med protein tett mat den beste måten å starte. Disse matvarene kommer fra en rekke kilder, hver litt annerledes i deres totale næringsinnhold profilen. Lære mer om mat med høyt protein kan du ta en kvalifisert avgjørelse på de beste valgene til å møte din helse målene

Typer <.

Protein tette matvarer inneholder større mengder protein i gram versus andre næringsstoffer komponenter, nemlig fett og karbohydrater. Kjøttpålegg som magert kjøtt, kylling, lam og kalkun er protein tett. Det er også protein tette matvarer som kommer fra plante kilder, inkludert nøtter, mutter Butters, frø, bønner og tofu. Fisk er høy i protein, og sammen med nøtter, inneholder også sunt fett.

Funksjon

Bytte fra en diett høy i karbohydrater til en som fokuserer mer på protein inntak kan være gunstig for vekttap. Mange høyt protein matvarer har færre kalorier enn høy karbohydrat matvarer, som fører til et lavere daglig kaloriinntak. Protein tar også mer tid til å fordøye, så det får deg til å føle deg fyldigere lenger. Protein er et essensielt næringsstoff for å bygge muskelmasse. Hver gang vi øvelse vi skade muskelfibrene. Den aminosyrer i protein tillate kroppen til å reparere og bygge celler. Dette reparasjon og gjenoppbygging er hva tillater musklene til å opprettholde og vokse i størrelse og styrke.

Forebygging /løsning

Inkludert mer protein tett mat fra planteriket er en sunn måte å få nødvendig protein og bedre helse. Nøtter som cashewnøtter, pekannøtter og peanøtter, og frø som gresskar og solsikke er gode å snack på hele dagen. De legger mer protein i kosten din, og i stedet for usunne mettede fettet som følger med mange protein tett kjøtt, inneholder de flerumettede og enumettede fettsyrer, både det som kan redusere risikoen for hjertesykdom. Flerumettet fett kan senke total kolesterolet-både HDL (bra) og LDL (dårlig). Enumettet fett kan redusere total kolesterol og LDL, men reise HDL.

Misforståelse

Mens korn er kjent som karbohydrater, er det noen som ligne frø i næringsinnhold, for eksempel quinoa. Disse matvarer er klassifisert som korn og de inneholder protein, herunder nødvendige aminosyrer. Quinoa er et komplett protein, som betyr at den har alle de ni essensielle aminosyrer inkludert lysin, som kan mangle i noen andre korn. Det er viktig å huske at bare fordi noe er kalt en "korn" betyr ikke at det ikke kan bidra til din protein inntaket.

Advarsel

Protein tett mat tilby nødvendige næringsstoffer for kroppen til å fungere, vekttap og muskel gevinst, men kan overflødig protein inntak føre til helseproblemer. Når protein blir metabolisert ammoniakk produseres i kroppen. Dessverre, de langsiktige effekter av eksponering for denne overskytende ammoniakk er fortsatt ukjent. I tillegg tyder noen undersøkelser på at høye nivåer av protein inntak øker mengden kalsium utskilles i urinen. Dette kan tømme kalsium butikker, fører til skjøre bein og benskjørhet. Den gjennomsnittlige person skal få om lag 15 til 20 prosent av sine kalorier fra protein. Utholdenhetsutøvere trenger om 1. 2 til 1. 4 gram protein per kilo kroppsvekt. Styrketrening idrettsutøvere trenger så mye som 1. 6 til 1. 7 gram per kilo.


Previous:fen Phen phentermine bivirkninger Next:hva er utgjør av glukose?

Relaterte artikler


 • hva er daflon 500?
 • lav glykemisk mat planer for menn
 • økologisk eple cider eddik g. pasteurisert eple cider eddik
 • rosa grapefrukt fordeler
 • Listen over næringsstoffer mangler mat
 • viktigste mat kilder til vanadium
 • den beste low-carb induksjon måltider
 • rippet drivstoff fakta
 • vegetariske matvarer hjernen
 • hva er sodium stivelse glycolate?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com