perfekte kosthold mat

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-12-08
Når kosten, er det viktigst å fokusere på mat som gir maksimalt med ernæring og de som holder deg fyldigere og følelsen fornøyd. . De fleste ernæringseksperter anbefaler å finne en diett som er full av naturlig mat som frukt og grønnsaker. Supplere frukt og grønnsaker forbruk med sunne proteiner som er slank og relativt lavt i kalorier. Når du shopper for kosthold mat, er det beste stedet å se på omkretsen av supermarkedet, som det er der de fleste bedervelige matvarer er lagret.

grønne bladrike grønnsaker

De beste kosthold mat er grønne bladgrønnsaker. De er høye i nærings tetthet og naturlig lav i kalorier. Grønne bladrike grønnsaker som salat mikser, spinat, grønnkål og escarole er fulle av antioksidanter og fiber. Kostfiber er nøkkelen til en vellykket diett, så det bremser ned fordøyelsen og holder deg mett lenger.Grønne grønnsaker legge bulk til kosthold uten å legge mange kalorier. Per kalori, de også gi den mest mengden av næringsstoffer og antioksidanter av noe mat tilgjengelig. Grønne bladgrønnsaker er en utmerket kilde til vitamin A, B2, B3, B6, C, E og K. De er også en god kilde til kalsium, kalium, jern, magnesium og tryptofan.Green leafy grønnsaker kan være en utmerket kilde til protein også.

Sunn Proteiner

Du kan finne sunne proteiner i både animalske og vegetariske produkter. Magert kjøtt, egg, fisk, bønner, nøtter og frø leverer sunne proteiner.Inkludert mer bønner, nøtter og belgfrukter er en utmerket strategi for vekttap, som de gir sunne protein samt en rekke andre ernæringsmessige fordeler. Bønner, for eksempel, er en utmerket diett mat, som de kommer i mange varianter, som alle er en utmerket kilde til fiber, også. Fiber, som slag i grønne bladgrønnsaker, er viktig for å opprettholde metthetsfølelse.Protein er også viktig i å holde deg full som, i motsetning til karbohydrater, betyr det ikke dramatisk påvirker insulin i blodet. Ifølge dietter som Zone, South Beach, Weight Watchers og Atkins, holde insulinnivået mer jevn hjelper håndtere mennesker i vekt ved å holde dem følelsen fyldigere, og dermed holde dem fra overspising ved måltider.Nøtter er også perfekte kosthold mat som de er en utmerket kilde til sunt fett, en annen komponent for å opprettholde optimal helse og metthetsfølelse.

bær

bær inneholder små mengder fruktose, fant en sukker i all frukt. Sukker kan ha negativ innvirkning på to måter: det er naturlig høyt i kalorier og konsumere det hever insulinnivået raskt. Ifølge sunn vekt Forum, når insulin nivåer begynner å falle raskt, er kroppens reaksjon å bøte på det ved fremlokkende en sult respons, ofte følt som et sug etter mer sukker.Den relativt lille mengden av sukker i bær, sammenlignet med den høye fiber innhold og antioksidanter, er det perfekte diett mat. Bjørnebær, blåbær, jordbær og bringebær er alle eksempler på lett tilgjengelige perfekte diett mat.


Previous:urter for å stoppe sukker cravings Next:daglig kalori krav til kvinner

Relaterte artikler


 • hvordan du planlegger på forhånd når du skal kjøpe sunn mat
 • farene ved alkoholbruk
 • viktigste mat kilder til vanadium
 • mat å spise på et tørt kosthold
 • rå veggis diett
 • den beste treningsøkter å miste vekt fra magen
 • hva er god lav carb snacks?
 • abdominal trening for kvinner
 • hva er dulse pulver?
 • hvordan planlegge en ikke-vegetarisk kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com