metoder for detoxing med løvetann te

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-12-30

Du trenger:
4 ark med papir, 8 1 /2 inches med 11 inches
. Linjal.
Blyant.
Pen.
Stiftemaskin.

Det løvetann har vært brukt i århundrer som en naturlig metode for detoxing kroppen. Irokeserne og Mohegan indianere forbrukes løvetann blader for å hindre dårlig fordøyelse og holde energinivået høyt. Mange drikker løvetann te i dag for å rense leveren, nyrene og tarmene av skadelige giftstoffer, og forbedre hudsykdommer som eksem og akne. Løvetann te kan være laget av løvetann røtter, blader eller blomster.

Dandelion Leaf Tea

Gjør din egen løvetann blad te er en enkel prosess. Hvis du bruker løvetann blader fra verft, må du vaske dem grundig. Bruk ikke løvetann blader fra plener eller andre områder som kan ha blitt sprøytet med plantevernmidler. Løvetann blader kan også kjøpes på de fleste helsekostbutikker. For å gjøre te, bare plassere 1-2 ts. av tørket løvetann blader i varmt vann og la bratt for 10 minutter. Sil og drikk opp til tre ganger daglig.Hvis det te er for bitter, legge naturlige søtstoffer som honning eller appelsin skiver til å smake. I stedet for å plassere dem direkte i vann, legg bladene i en rustfritt stål te ball eller kurvfletting te kopp handlekurven dersom du har en, eliminerer behovet for belastende.

Løvetann Flower Tea

Løvetann blomster brukes som oftest til gjør løvetann vin, en drink som er kjent for å rense blodet. For å gjøre løvetann blomst te, ganske enkelt plassere flere rene, organisk dyrket løvetann blomster i varmt vann og la bratt for 10 minutter. Sil og drikke. Som med løvetann blad te, kan den bitterhet motvirkes med naturlige søtstoffer som frukt skiver, honning eller agave nektar. Drikk opptil tre ganger daglig.

Dandelion Root Tea

Den løvetann rot er den mest brukte delen av løvetannen til helseformål. Roten bør kjøpes i tørket form (minst 1 år gammel) fra en helsekost butikk. For å gjøre te, la det småkoke 6 ss. av tørket løvetann rot i vann i 20 minutter og sil. Denne blandingen kan kombineres med 6 ss. av fersk løvetann blader, dekket, og preges i ytterligere 20 minutter. Sil og drikk opp til tre ganger daglig. Legg søtningsmiddel etter smak.

Store-kjøpte Løvetann Tea

Det er mange merker av løvetann te kjøpes på dagligvarebutikker og helsekostbutikker. En populær merkevare, er Yogi Tea Detox laget av en blanding av økologisk løvetann, Burdock og andre urter. Butikk-kjøpte te er et godt valg for de som finner hjemmelaget te for bitter eller tidkrevende. Bare bratte tepose i varmt vann og drikke opp til tre ganger daglig.


Previous:Hvordan kan jeg gå ned i vekt over knærne? Next:ingredienser for rensing sitron kosthold

Relaterte artikler


 • fordeler og ulemper ved bruk av pasteurisert melk og melkepulver
 • effekten av protein barer
 • forsvarlig oppbevaring av mat prosedyrer
 • hva er dulse pulver?
 • hvordan du styrer vinsyre i mennesker
 • vitaminer for trening
 • Listen over næringsstoffer mangler mat
 • skadelige effekter av mat konserveringsmidler
 • hvordan du beregner en ideell kroppsvekt utvalg
 • ikke spise salt mat gjør deg beholde vann?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com