måtene å miste magen fett rask

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-12-31
Klemme inn i en ubehagelig korsett eller belte kan være den eneste måten å redusere forekomsten av mage fett umiddelbart. Selv om det ikke er magic bullet å miste magen fett raskt, det finnes måter å betydelig redusere det over noen uker og måneder. Ifølge The Harvard Medical School Family Health Guide, bærer med seg ekstra fett i mageregionen gir folk en økt risiko for diabetes og hjertesykdommer, samt øke risikoen for brystkreft hos kvinner. Så det er en sunn idé å kaste overflødig mage fett og holde den av for godt.

Fôr Endre

Spise en diett rik på frukt, grønnsaker og magre proteiner på en sikker måte å redusere mage fett. Dette betyr at hvitt brød, ris, pasta og sukkerholdig snacks er av menyen. I stedet velger valg som lean grillet kjøtt (kylling og fisk er gode valg) og dampet eller rå grønnsaker. Gode snack omfatter fettfattig ost (som mozzarella), frukt og nøtter. Og husk å holde kalori teller innenfor det normale grensen for din alder, vekt og aktivitetsnivå. Hvis du ikke er sikker på hvor mange kalorier du bør ta i hver dag, kan du bruke USDA's MyPyramid Plan for å hjelpe deg å beregne.

Daglig trening

Eksperter understreker at for å miste magen fett raskere, du trenger å gjøre en kombinasjon av både hjerte-aktivitet og styrke trening på daglig basis. Dette betyr at 30-60 minutter av rask gange kombinert med en vekt treningsprogram vil hjelpe deg å miste magen fett. Hvis dette høres ut som mye, vurdere å bryte opp rutinen i mindre 15-20 minutters segmenter i løpet av dagen. På den lyse siden, er magen fett vanligvis en av de første områdene som skal påvirkes av denne økningen i daglig aktivitet. Mange lurer på om spot trening et bestemt område av kroppen-som gjør crunches eller andre mageøvelser-vil hjelpe dem ned i vekt i det aktuelle området. Det korte svaret er at det vil bidra til å bygge og stramme muskler i det området, men det vil ikke felle som bestemt lag av fett som dekker magen. Working ut hele kroppen er den eneste måten å miste fett raskere.

Control Stress nivåer

Den menneskelige kroppen frigjør et hormon som heter kortisol når den støter stressende situasjoner. Hormonet utskilles til blodet å gi folk "fight or flight" respons, og hjelpe dem tåle stressende hendelse. Problemet er at jo mer kortisol en persons kropp utgivelser, jo mer magefettet de sannsynligvis vil ha. Lære å håndtere stress i livet ditt vil føre til en nedgang i magen fett og en økning i generelle helse. Noen måter å redusere stress inkluderer pusteøvelser, yoga, meditasjon og daglige treningsøkter.


Previous:Slik detox fra sukker Next:hvordan å lage en ukentlig matdagbok

Relaterte artikler


 • Effekten er av den narkotiske planten Dahlia
 • sødme guide til mandarin
 • hvilke matvarer klart tilstoppede arterier?
 • aminovol bivirkninger
 • Hva er fordelene med naturlig sukker?
 • gode grønnsaker å spise for å gå ned i vekt
 • rå diett tips
 • typer av gunstige bakterier
 • fett tap diett tips
 • masse å få tips
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com