mat listen for muskelmasse

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-12-07
Lean muskel er et resultat av høy intensitet trening og vektløfting økter. . Du bygger denne typen muskler når du presse musklene til det punktet om å skape mikro tårer i muskel fiber. Ettersom disse mikro tårer helbrede, musklene blir større og sterkere. Imidlertid er trening ikke nok hvis du ønsker en slank og tonet figuren. Riktig kosthold er viktig å støtte muskel gevinst og intens trening.

Protein

Ifølge American Council on Exercise, er protein det viktigste som kroppen din trenger for å spise når du bygger muskelmasse. Forbruker protein både i ditt vanlige kosthold og 30 minutter til en time før trening forbereder musklene for livskraftige trening økter. Gode kilder til protein inneholder egg, kylling bryst, kalkun, magert kjøtt, tofu og befestet meieriprodukter. Protein barer og shakes er en annen god kilde til protein, hvis du er i et rush for et måltid før du treffer på helsestudio eller hodet til å fungere.

Karbohydrater

Karbohydrater er et nødvendig element for å bygge muskelmasse, sier Carol Ann Rinzler, forfatter av "Nutrition for Dummies. "I motsetning til vanlig oppfatning, kutte vei tilbake på karbohydrater er ikke veien å gå når du bygger muskelmasse. Karbohydrater drivstoff kroppen og musklene, noe som gir deg den energien du trenger for å presse gjennom neste treningsøkt økten. Det beste karbohydrater, komplekse karbohydrater, tar lengre tid å fordøye, slik at du føler deg full og energi for lengre. Kilder av komplekse karbohydrater er søte poteter, en rekke belgfrukter og grønne grønnsaker.

Frukt

Frukt er et viktig innslag i kostholdet ditt dersom du prøver å bygge mager muskel, sier Jane Kirby, forfatter av "Slanking for Dummies. "Ikke bare er frukt kalorier, noe som gjør dem til et lett måltid mens du ser på kaloriinntak, men de gir naturlig sukker i tillegg. Natural sukker er en sunn boost av energi til musklene som gjennomgår regelmessig mosjon, ifølge American Council on Exercise . Frukt Gå fra bananer, epler, appelsiner, jordbær, grapefrukt og fersken. Bananer og epler kan gis litt av et protein boost ved å legge til en spiseskje peanøttsmør for ekstra muskelmasse fordel.


Previous:slow-carb diett mat Next:skadelige effekter av sakkarin

Relaterte artikler


 • mat kilder av astaxanthin
 • hva er bruken av hvetespirer olje kapsler?
 • liste over matvarer ikke å spise mens du er på en lav-carb diett
 • elliptiske treningsøkter
 • liste over matvarer og grønnsaker som inneholder jern
 • Hvordan kan jeg øke min stoffskifte og forbrenne mer fett?
 • gode diett planer som hjelper deg å miste vekt raskt
 • vitamin D3 fordeler
 • helsemessige fordeler av kaldt frest linfrø
 • viktige vitaminer for vegetarianere
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com