mat å spise for å være super tynn

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-12-07
Med to tredjedeler av den amerikanske befolkningen enten overvektig eller fete, er flere og flere mennesker ønsker å dietter som en måte å miste vekt. . Problemet er, de fleste dietter der ute er midlertidige løsninger for en langsiktig problem. Hvis du ønsker å være tynn, må du vedta varig sunn livsstil atferd og spiser riktig type mat på en jevnlig basis.

Grønnsaker

Grønnsaker er de minst kaloririk mat du kan spise. "Calorie density" betyr ganske enkelt at du kan spise mye mer av en viss mat fordi det er lavt i kalorier. For eksempel, er 200 kalorier av smør lik en liten klapp, mens 200 kalorier av selleri er lik en stor håndfull stangselleri. Grønne bladgrønnsaker, i særdeleshet, er svært lave i kalorier og svært høy i næringsstoffer. Hvis du ønsker å bli super tynn, spiser mye grønne bladgrønnsaker som spinat, grønnkål, sveitsiske Chard og Romaine salat. Hver dag spiser forskjellige typer og farger av grønnsaker, inkludert gulrøtter, rød og gul paprika, brokkoli, blomkål, squash og løk.

Helkorn

Low carb dietter er i hovedsak en ting fra fortiden, fordi som de fleste dietter, de tilbyr midlertidig vekttap som ikke er bærekraftig over tid. I stedet for å slette karbohydrater fra kosten din, velge riktig type karbohydrater i stedet. Eliminer alle "hvite" kilder til karbohydrater som hvitt brød, hvit ris og pasta. Erstatte alle disse med sammalt hvete og fullkornsprodukter kilder, for eksempel hele hvete brød, brun ris og fullkorn pasta. Disse typer slow-fordøye korn inneholder mer næringsstoffer og sunt fiber.

Lean Protein

Fatty kjøtt og bearbeidet kjøtt som salami og bacon er fylt med mettet fett, som øker risikoen for å utvikle hjertesykdom, ifølge til Mayo Clinic. Bytt ut alle fett kjøtt og bearbeidet kjøtt med fisk, kylling, kalkun og mager kutt av storfekjøtt som ytrefilet.

Fett og oljer

I likhet med karbohydrater, kutte ut fett helt er ikke en god ide hvis du ønsker å får magre, fordi kroppen trenger fett for å utføre vanlige, hverdagslige funksjoner. Eliminere matvarer som inneholder mye mettet og trans fett, som smør, fløte, fett kjøtt og pakket varene. Erstatte dem med mat høy i enumettet og flerumettet fett, som olivenolje, nøtter og fisk. Enumettede og flerumettede fettsyrer kan faktisk senke risikoen for hjertesykdom, ifølge Mayo Clinic.


Previous:faktorer som påvirker en persons kosthold Next:hva er farene ved protein drinker?

Relaterte artikler


 • hva slags mat har mest mettet fett?
 • problemer med en dårlig diett
 • hva slags mat er dårlig for høyt blodsukker?
 • dietten for blodtype O Negative
 • liste over matvarer med bakterier
 • sunneste matvarer for menn
 • dietter som faktisk fungerer fort
 • hva er indol 3 carbinol?
 • gratis fett leirer for barn
 • den beste felles kosttilskudd
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com