måltid plan for induksjonsfasen av Atkins

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-12-27
Den induksjon fase, eller fase 1, av Atkins dietten er laget for å bevege kroppen fra carb brenner til fettforbrenning til kick start vekttap. I denne fasen, er du til å spise mer enn 20 gram karbohydrater hver dag. De fleste av disse karbohydrater vil komme fra grønnsaker

Breakfast

Fase 1 av Atkins dietten tillater egg, all kjøtt, mange grønnsaker og litt fett som ost, smør og olivenolje. Til frokost, disse alternativene fungere godt sammen i en omelett med bacon, kalkun eller skinke blandet med grønnsaker som sopp, paprika eller brokkoli og toppet med et dryss av litt revet ost. Du kan også forberede to egg i forskjellige stilarter som eggerøre, kokt eller stekt med noen skiver bacon på siden. Hvis eggene ikke er interessant for deg, tilbyr Atkins sin egen merkevare av rister og barer. Andre muligheter er asparges surret i skinke eller kalkun.Når det gjelder å velge kjøtt som bacon eller skinke, sørg for å velge produkter som ikke har tilsatt sukker eller har blitt behandlet med nitrater. Hvis du er bekymret for kolesterolnivået i egg, melder American Heart Association som folk med sunne kolesterol nivåer kan trygt spise egg som en del av deres kosthold så lenge de er oppmerksom på kolesterol de forbruker fra andre matvarer.

Lunsj

Ta de samme mulighetene fra frokost til å lage et godt måltid til lunsj. Fase 1 av Atkins også gir fisk og skalldyr, liker reker og krabbe, å legge til mer variasjon i kostholdet ditt. Noen lunsj ideer inkluderer salater med salat, arugula, endive eller spinat som en base og toppet med kylling, kalkun, fisk eller reker. For å forbedre smaken, legger smuldret bacon, ost eller en liten mengde rømme. Kjole salaten med olivenolje eller en tilberedt salat dressing uten tilsatt sukker og mindre enn to gram netto karbohydrater per porsjon. Du kan også legge til grønnsaker som selleri, agurk eller oliven til salat eller opprette en grønnsak siderett. Prøv steking rosenkål, brokkoli, sopp eller paprika med litt olivenolje.

Middag

Middag på fase 1 av Atkins dietten består av de samme komponentene som brukes til frokost og lunsj. Vurder grilling en kylling eller kalkun bryst, eller et stykke fisk kombinert med grønnsaker. Andre protein Mulighetene inkluderer svinekoteletter eller lam koteletter, en cheeseburger eller laks burger uten bun, krabbe kaker, kjøttboller, fylte sopp, biff, Tacos uten skall, og kjøtt og grønnsaker kebab.

Snacks

Snacks er tillatt på Atkins dietten. Smart snacking alternativene inkluderer deviled egg, biff eller kalkun jerky uten tilsatt sukker, en skive ost eller hyssing ost, grønnsaker med kremost og sukker-fri gelatin.


Previous:kosthold for personer med høy urinsyre Next:den beste vegansk kosttilskudd

Relaterte artikler


 • hvordan få en perfekt sommer kropp
 • mat naturlig høy i jern
 • mat label regelverk i canada
 • Listen over vanlige karbohydrater
 • hvordan du kan trene hjernen din til å tenke som en tynn person
 • Hva er fordelene med acai bær ekstrakt?
 • diet pill risiko
 • hvordan du kan fylle opp egen vannkjøler
 • hvordan å beregne totale karbohydrater i en food
 • kosthold og reinfarkt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com