hvordan å miste buk fett trygt og raskt

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-12-11
Miste overflødig mage fett rundt mage-og holde den av-er viktig for alle. Overvekt rundt magen området er knyttet til en økt risiko for hjertesykdom, diabetes og visse former for kreft. Problemet med magen fett er at det er visceralt fett, den typen som omgir dine organer og kan utskille giftstoffer. Å kaste overflødig mage fett og få livlinjen under kontroll på en måte som er trygg, sunn og rask, må du trene regelmessig og spise en godt balansert kosthold utviklet for å hjelpe deg å miste vekt.

Du trenger:
Calculator (valgfritt)


en
Utfør abdominal øvelser for å tone og styrke musklene dine. . . Dette kan ikke hjelpe deg til å kaste mage fett, men toning din midsection gjennom crunches, sykkel vendinger og ben heiser kan fortsatt hjelpe deg til å miste inches og flat magen, siden muskler tar mindre plass enn fett. Vekt trening vil også øke metabolic rate, slik at du forbrenner mer kalorier selv i ro. Abdominal øvelser vil forbedre din helse og gi grunnlag for senere vekttap.
to.
Øvelse fire-fem ganger i uken, gjøre hjerte-øvelser i 30 til 45 minutter om gangen. Aktiviteter kan være å løpe, gå, sykle eller svømme, men noe som løfter pulsen vil hjelpe. De kardiovaskulære aktiviteter er hva som vil hjelpe deg å forbrenne fett. Det er ikke mulig å spot-redusere fett i ett område, så du vil ikke kunne garantere når du mister buk fett eller hvor mye av det vil du miste med en gang, men hvis du inkluderer regelmessig cardio inn treningsøkter vil du miste vekt over hele, og til slutt, vil det overskytende magen fettet kommer ut.

Den gode nyheten: Innvollsfett kan være spesielt mottakelige for trening enn fett i andre områder av kroppen, ifølge Tongjian Du, professor i ernæring og trening på SUNY Buffalo.
tre.
Spis et balansert kosthold. Kutte ned på overflødig usunt fett som umettet fett eller transfett. Pass på at du spiser nok protein, hel-korn karbohydrater og frukt og grønnsaker. Fortsett å spise sunt kilder til fett i moderate mengder. Sunt fett inneholder enumettede og flerumettede fettsyrer som finnes i olivenolje, avokado og nøtter.
fire.
Få sju til åtte timers søvn hver natt. Studier ved Columbia University Medical Center tyder på at mangel på søvn kan gjøre deg mer sulten, noe som kan gjøre effektivt vekttap vanskelig. Mangel på søvn øker også nivået av stresshormonet kortisol, som kan være knyttet til abdominal fett.


Previous:eksem diett hemmeligheter Next:Listen over lav-jod mat

Relaterte artikler


 • typer av sukker-fri mat
 • hvordan å slanke magen fett
 • matvarer for å unngå i en candida diett
 • kosthold og ernæring for barnet ADHD
 • viktigste mat kilder til vanadium
 • hvordan å oppløse resveratrol pulver
 • Hvordan finner jeg måter å spise sunt?
 • enkel diett ideer
 • tips til å drikke mer vann
 • diett tips for å miste fett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com