hva er farene ved protein drinker?

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-12-07
Flere supplement beslutningstakere fremme protein drinker som en vitenskapelig bevist måte å bygge muskler, felle uønskede pounds, bekjempe aldringsprosessen eller få en rask støt av. energi. Men, antyder en fersk "Consumer Reports" undersøkelse at noen protein pulver og væsker inneholder skadelige metaller som kan utgjøre en helserisiko for forbrukerne. Ifølge protein ekspert Gail Butterfield, PhD, RD, overdreven protein i kostholdet kan også skade kroppen.

Lead Eksponering

Lead er en av tungmetallene som finnes i protein drinker. Ifølge Paul Napoli, i sin artikkel, "Consumer Reports Varsler om Protein Drink Fare," at eksponering for bly kan forårsake skader på hjernen og nervesystemet og langsom vekst av barn og tenåringer. Barn lider mer alvorlige effekter av bly eksponering enn voksne på grunn av måten den påvirker et barns hjerne og nerve utvikling. Det kan føre til høyt blodtrykk, reproduktive problemer og muskel-og leddsmerter hos voksne.

Arsen Eksponering

Arsen også vises i enkelte protein drinker. Ifølge The New Zealand Food Safety Authority, spor av dette metallet forekommer naturlig i de fleste organiske og uorganiske mat, inkludert vann. Arsen fungerer også som plantevernmiddel. Eksponering for arsen kan forårsake uregelmessig hjerterytme, kvalme og oppkast, redusert produksjon av røde og hvite blodlegemer og skade på blodkar. Hvis du får i deg tilstrekkelig nivå av arsen, kan det også føre til døden.

Kadmium Eksponering

Ingen kjenner tillatt dødelig dose mengde kadmium noen mennesker kan komme seg fra mild eksponering. Men ifølge Samuel Uretsky, i sin artikkel "kadmium Poisoning", et beløp så lavt som 10 milligram kan bringe på symptomer på forgiftning. Eksponering for kadmium over lang tid kan forårsake hoste og kortpustethet, ekstrem eksponering kan føre til lever-og nyreskader. Kadmium er også kjent for å forårsake kreft.

Overdreven protein i kosten

For mye protein i kosten (som utgjør mer enn 30 prosent av det daglige kaloriinntaket) kan føre til en opphoping av giftige ketoner. Dette fører til at nyrene må jobbe virkelig hardt for å skylle giftstoffer fra kroppen. Som nyrene arbeide for å eliminere disse giftstoffer, kan kroppen miste store mengder vann, som resulterer i dehydrering. Dehydrering ikke bare legger vekt på nyrene, men det kan også ha en effekt på hjertet.


Previous:mat å spise for å være super tynn Next:effekter av dårlig kosthold på kroppen

Relaterte artikler


 • mat for å forbedre utholdenhet
 • hva er bruken av hvetespirer olje kapsler?
 • den beste fitness mat
 • faktorer som påvirker en persons kosthold
 • free fettforbrenning diett plan
 • carb free matvarer listen
 • som fet mat bør du ikke spise?
 • fitness klubber i DeKalb, Illinois
 • den beste protein pulver merkevarer
 • mat kilder i kosten jod
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com