høyt kalori mat

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-12-05
Personer med et raskt stoffskifte eller hard-gainers ønsker å legge på seg kan finne det vanskelig å spise nok sunn mat med høy kalorier for å forårsake vekt. gevinst. Økende vekt kan consitute like mye av en kamp som å miste pounds. Satser på kalori tette matvarer kan bidra til vektøkning mål. Analysere din diett plan er viktig i å avgjøre hvilke matvarer til inntak til å forårsake riktig vektøkning samtidig opprettholde sunn ernæring.

Korn

Komplekse karbohydrater eller stivelse, utgjør en stor kilde til kaloririk mat. De omfatter hele korn, pasta, korn, bønner, poteter og ris. En typisk servering av pasta inneholder fra 800 til 1000 kalorier. Du bør spise komplekse karbohydrater i nesten hvert måltid som et middel til pakking på høy mengder kalorier.

Frukt

Legge kaloririk frukt vil gi vitaminer og andre nyttige stoffer som kan finnes i ulike frukt. En enkelt datoen vil gi opptil 280 kalorier, mens en avocado bærer 180 kalorier. Bananer og chickoos gir 90 kalorier, mens jordbær, granatepler, mango og moreller rekkevidde 70-80 kalorier per porsjon.

Grønnsaker

Grønnsaker, som frukt, gir gode vitaminer og andre biologiske forbindelser for en høy kalori diett. En kopp linser gir 230 kalorier. Corn bærer ca 166 kalorier en kopp. De fleste av de andre grønnsakene har en tendens til å være under 100 kalorier per kopp. Når du legger grønnsaker til en høy-kalori diett, kan du prøve å spise mer porsjoner fra den høyeste kalori grønnsakene.

Protein

Kjøtt vanligvis gir rikelig med kalorier til en diett. For eksempel inneholder en 4 oz laks 262 kalorier og 15 gram fett gode. Den beste proteiner inkluderer magert kjøtt, kylling, egg, kalkun og fish. They foreta viktige tillegg til et balansert måltid, gir ikke bare gode kalorier, men også for å oppfylle kravene protein for dagen.

Drikkevarer

Drikkevarer gi mange kalorier i en høy kalori diett. I stedet for å drikke kalorier fra brus, rister produkter som melk, juice, og protein kan gi sunn, kalori-tette tillegg til kosthold. Protein shakes kan gi kalori varierer fra 200 kalorier til over en 1000 som kan supplere ekstra kalorier hvis du har problemer med å nå kalori målet.


Previous:hjemmelagde snacks for barna Next:hva er forskjellen i adipex-p vs Adipex?

Relaterte artikler


 • fettfattig diett mat liste
 • hvordan å behandle ADHD gjennom kosten
 • B12 komplekse ytelser
 • Listen over lett fordøyelig mat
 • beat kilder til vitamin E olje
 • dietter som hjelper øke stoffskiftet
 • liste over matvarer som hjelper å miste magen fett
 • god mat å spise for akne utsatt hud
 • hvordan legge opp kalorier fra fett kalorier
 • den beste dietter for problemer med skjoldbruskkjertelen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com