fordelene med fruktose

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-12-18
Fruktose er et monosakkarid karbohydrater, som gjør det en enkel sukker.

Fruktose er den viktigste ketose sukker og er også en reduserende sukker, ifølge elmhurst. edu. Fruktose finnes i frukt, fruktjuicer, honning og søte grønnsaker. Fruktose blir ofte forvekslet med høy fruktose mais sirup og krystallinske fruktose. Disse er behandlet blandinger av fruktose, glukose og mais sirup. De har ikke de samme egenskaper og virkninger som fruktose. Bier samler sukrose fra blomster, og når gjør honning, bryte det ned til fruktose og glukose.

Søtt

"En viktig forskjell er at fruktose er opp til dobbelt så søt som sukrose, og søtere enn HFK," ifølge til caloriecontrol. org. Fordi fruktose er søtere enn andre søtstoffer, mindre av det er nødvendig å lage et produkt smaker søtt. Dette hjelper de som prøver å gå ned i vekt for å redusere det totale kalorier. Sødme av fruktose skiller seg også fra andre søtstoffer av smaker som frukt i motsetning til sukker. Dette gjør fruktose et ideelt søtningsmiddel for å lage produkter smaker mer som frukt. Produkter som frukt-flavored yoghurt, kake og bakevarer bruke fruktose for en frukt-smak.

Additive

Produkter med lang holdbarhet som ernæring barer, cookies og frossen saft bruke fruktose som søtningsmiddel, fordi det har lang holdbarhet. Fruktose fryser ved lavere temperatur enn andre søtstoffer. Dette gjør fruktose den ideelle søtningsstoff for produkter som iskrem, frossen yoghurt og sorbet, og det gir mulighet for disse myke frossen mat å forbli scoopable og myk ved minusgrader.

Lav glykemisk indeks

Når sukkeret er inntatt, den mengden av sukker i blodet toppene. Etter pigg at blodsukkeret synker under base nivåer. Insulin forvalter sukker i blodet. Når kroppen ikke kan produsere nok insulin, er personen med risiko for hjertesykdom. Hvis kroppen blir for ineffektiv i å lage insulin, vil personen bli diabetiker. Fruktose er en lav glykemisk mat. En lavere glykemisk mat ikke forårsaker en stor økning i blodsukkeret som gjør høyere glykemisk mat. Skifte høy glykemisk mat med lav glykemisk alternativer kan redusere risikoen for hjertesykdom og diabetes.


Previous:hvordan å sette på god vekt Next:Listen over karbohydrater

Relaterte artikler


 • Hvorfor er jeg sulten om morgenen?
 • hva drikker forårsake dehydrering?
 • hva betyr bio-baserte mener?
 • Listen over mat som bygger muskler
 • Hvordan spiser jeg gjøre high-sure matvarer?
 • mat som øker kollagen og elastin
 • hva er daglige mat krav til barn?
 • naturlige måter å heve blod presssure
 • hva er den beste vekttap program for tenåringer?
 • ulemper med å bruke sukker erstatter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com