enkle måter for kvinner å miste vekt

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-12-02
Å miste vekt er ikke lett, dette kan bli stadig vanskeligere for kvinner. Verktøy er tilgjengelig for å gjøre vekttap lettere, men disiplin er nødvendig. Når en kvinne prøver å gå ned i vekt, å være kreativ med vekttap strategi vil gjøre miste mye pounds en mindre umulig oppgave.

Spise Miljø

Endre spise miljø kan være en enkel oppgave eller en hard en, avhengig på matvaner. Kvinner er kjent for å være multi-taskers, men å spise og fokusere på andre aktiviteter kan føre til ekstra vektøkning. Å ha en matbit eller en hel måltid foran TV har vist seg å skape ekstra pounds. Når du spiser mens du fokuserer på andre aktiviteter, er du ikke på bølgelengde med kroppen din til å legge merke til når det fulle. Endre hvordan du spiser dine måltider, og du vil spise mindre og gå ned i vekt fra reduksjonen i ditt kaloriforbruk. I stedet for å spise måltidene på sofaen eller på senga, spiser ved kjøkkenbordet uten TV eller radio. Dette gir deg tid til å spise maten uten distraksjoner, og du vil mindre sannsynlig å forlenge måltidet tid og spiser mer.

Verktøy

Et vekttap verktøyet er en god idé for kvinner som bruker telefon eller andre enheter å komme gjennom dagen. Kvinner som bruker beregnet dietter, telle kalorier eller gjennomgår daglige øvelser kunne bruke noen enkle verktøy for å holde motivasjonen oppe. Clip en skritteller på buksa mens du er på jobb, denne modulen vil automatisk oppdatere din skrittlengde teller mens du går. Bruk Calorie Counter, en gratis app fra FatSecret, for din Blackberry eller Android telefonen. Calorie Counter lar deg søke etter produkter, manuelt input kalori informasjon om dine måltider eller skanne strekkoder på butikken kjøpte elementer. Hver inngang banen beregner kalorier for måltidet og holder den på ditt daglige posten. iPhone har Calorie Fakta, et gratis program som bare ser opp kaloriinnholdet. Bruke Calorie Fakta app vil kreve at du spore kalorier andre steder.

Bruk Din livsstil

A kvinners livsstil en være kreativt konstruert for å møte en økt treningsprogram for vekttap. Bruk aktuelle muligheter du har til å øke det daglige treningsprogram. Single kvinner med hunder kan lage en lengre og mer energisk gå mønster. Kvinne som er blitt mødre har vanligvis travle hverdag, men som deres babyer vokser de kan bruke dette som en fordel. Bærer barnet en lengre avstand fra bilen til butikken inngangen vil legge til deg daglige treningsprogram. Gå til kjøpesenteret og bære barnet til neste nivå, og rundt hele shoppingområdet. Dine armer, ben og hjerte skal få en rettferdig trening av å bære barn som veier £ 20 eller mer. En kvinnes livsstil kan være kreativt konstruert for å møte en økt treningsprogram for vekttap.


Previous:hvilke vitaminer er vannløselige? Next:gerd acid reflux matvarer for å unngå

Relaterte artikler


 • teknikker for å miste vekt
 • fettfattig måltider for barn
 • lavt kalori måltider for barn
 • økologisk eple cider eddik g. pasteurisert eple cider eddik
 • mat som fyller deg opp og hjelper deg å miste vekt
 • et balansert kosthold for løpere
 • hvordan å miste magen fett etter barna
 • abdominal trening for kvinner
 • hva som forventes på en lav-carb diett?
 • dårlige effekter av olivenoljer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com