drikkevann sikkerhet

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-12-21
Drikkevann har ofte forurensninger i det at når kritiske nivåer oppnås, kan forårsake en rekke helseproblemer. The United States Environmental Protection Agency, sammen med hver enkelt stat eller stamme dersom vannkilden er på en reservasjon, er ansvarlig for tilsyn med at kvaliteten på forbrukeren drikkevann er trygt fra kilde til tappekran. Den EPA har utviklet en mangefasettert beskyttelse strategi å kontinuerlig overvåke og teste drikke vann for å sikre trygghet for forbrukerne.

Arsen

Arsen er en smakløs, luktfri element som er produsert gjennom jordbruks-og industrielle aktiviteter. Arsen inn i vannforsyningen gjennom naturlige forekomster i jorden eller avrenning fra jordbruk og industrielle områder, ifølge EPA. Drikkevann som oppfyller EPA standarder kan inneholde arsen nivåer ikke større enn 10 deler per milliard. Helse påvirker av arsen omfatter hud misfarging, blindhet, delvis lammelse, lem nummenhet og økt sårbarhet for visse kreftformer.

Lead

Lead finnes oftest i naturlige forekomster, maling og vann og avløp rør, men det kan også forurense drikkevann. Mostly, forurenser føre drikkevann når den sendes fra kilden gjennom korroderte rør, så det forurenser sjelden store mengder vann. Hus bygget før 1986 er mer sannsynlig å ha blyrør, selv om nyere rør kan inneholde opptil 8 prosent bly, ifølge EPA. Bly forbruk kan føre til høyt blodtrykk og nyreproblemer hos voksne og stunt mental og fysisk utvikling hos barn.

perklorat

perklorat, et syntetisk kjemikalie som brukes i produksjon av sprengstoff og rakett drivstoff, har blitt funnet i 4 prosent av offentlige vann-systemer i USA. Fra september 2010 har EPA ennå ikke laget en regulerende vedtak om mengden av perchlorate lovlig akseptabelt i offentlig vann-systemer. California og Massachusetts regulere perchlorate, med grenser på 6 og 2 mikrogram /L, henholdsvis. Noen hjemme omvendt osmose fjerne perchlorate, sikre at omvendt osmose systemet du velger er utstyrt for å fjerne perchlorate.


Previous:sunn bursdag snacks Next:rollen til en metabolitt

Relaterte artikler


 • hvordan sjekke kroppen fett prosentpoeng
 • hva betyr bio-baserte mener?
 • hva er de seks fettforbrenningen hormoner?
 • fordelene av monolittiske kolonner
 • 10 måter å slanke seg på et budsjett
 • hurtigvirkende karbohydrater liste
 • animalsk kilder til protein fordeler
 • hvorfor må folk til å drikke vann?
 • Listen over lav-kalium mat
 • oppskrifter for barn med ADHD
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com