den beste low-carb induksjon måltider

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-12-23
Lav-karbohydrat dietter begrense karbohydrat inntaket som en del av vektkontroll eller vekt-tap programmer. Mat høy i karbohydrater, som brød, er erstattet med proteinrik mat, samt frukt og grønnsaker. Low-carb dietter fremme blodsukkeret og fordøyelsen hormon regularitet, noe som antas å kontrollere vektøkning og selv fremme vekttap. Når begynner en lav-carb diett, ikke slutte å spise karbohydrater, og dette kan føre til begjær og gjør slanking vanskelig. Oppdag sunne karbohydrater og enkelt inn den nye kosten.

Soup

Lav-karbohydrat kylling og vegetabilsk suppe er en enkel begynnelse måltid for kostholdet ditt. Det er kjente og tar ikke lang tid å forberede. For å gjøre denne suppen, ta åtte kopper vann til å koke mens du hogge tre gulrøtter, fire stangselleri, en pastinakk, en purre og 1 kopp grønne bønner. Knus ett fedd hvitløk. Skjæret 1 pund skinn kyllingbryst i små terninger. Tilsett grønnsakene, hvitløk og 4-5 tblsps. av kylling lager i kokende vann og kok i fem minutter, deretter småkoke i 15 minutter. Tilsett kyllingen etter 15 minutter og bringe suppen tilbake til å koke i 2 minutter, så la det småkoke i 20.

Salad

Salat er et fast innslag i low-carb diett. Å lage en deilig spinat salat med pinjekjerner og bacon, varme 1 spiseskje olivenolje seg varm på middels varme. Legg fire skiver bacon og stek til de begynner å krølle seg. Legg 2 ss. av pinjekjerner og to fedd hakket hvitløk og stek til bacon er helt ferdig. Slå av ovnen og straks legge til 1 kilo skyllet spinat blader og en annen spiseskje olivenolje. Fres i 30 sekunder eller til spinat varmes og litt visnet. Topp med parmesanost hvis du ønsker og server umiddelbart.

Raskt måltid

A low-carb måltid som passer en travel livsstil er en rett som heter SMO, eller biff, sopp og løk. Det er lett og rask å tilberede og relativt billig. For å forberede dette måltidet, varme en pakke av lapskaus kjøtt i en stor stekepanne til det er brunt. Legg en liten, hakket løk og en halv pakke med precut tre øre sopp og kok til løken er gjennomsiktig, og kjøttet er ferdig. Legg til krydder etter eget valg, for eksempel hvitløk pulver.


Previous:den beste fett brennere for kroppsbyggere Next:akseptable matvarer for Atkins

Relaterte artikler


 • regjeringens anbefalte daglige vitamin krav
 • en liste over frokostmat
 • naturlig fett gratis mat
 • frokostmat for en diett
 • hvordan å få bryst fett
 • aminovol bivirkninger
 • hvordan å starte en flytende diett
 • enkelt dietter for barn
 • Hva er fordelene med en vann kosthold?
 • de helsemessige fordelene ved muscadine vin
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com