den beste fett brennere for kroppsbyggere

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-12-23
Fat brennere, eller thermogenic produkter, akselerere fett tap gjennom bruk av forbindelser som øker stoffskiftet og øke hastigheten som kroppen kan forbrenne fett. I kombinasjon med trening og en diett, kan du forbedre hastigheten som du metabolize fett gjennom inkludering av disse kosttilskudd. Fat brennere bør ikke brukes av alle med hjerte komplikasjoner på grunn av mengden av koffein disse kosttilskudd kan bære. Rådfør deg med en lege før bruk av produktet.

MuscleTech Hydroxycut Hardcore X

Hydroxycut Hardcore X er MuscleTech nyeste tillegg til Hydroxycut fettforbrenningen produkter. Den inneholder 300 mg koffein for sine thermogenic egenskaper; L-menthionine, som hjelpemidler i fettstoffskiftet, kolin bitartrate, som hjelper leveren til å opprettholde riktig fett metabolismen, oljesyre for appetitt undertrykkelse, og capscium, noe som kan heve indre kroppstemperatur mens øke fettforbrenningen termotilblivelsen

BSN Atro-phex

Atro-phex av BSN inneholder ingredienser, slik som rasperry ketoner, noe som kan forhindre at fett syntese;. fenylalanin for appetitt undertrykkelse, og sitrus aurantium, som er en termogenetisk ingrediens. Atro-phex inneholder også et vanndrivende stoff gjennom bruk av isopimpinellin. Cinnulin, en kanel ekstrakt, er også i ingrediensen profilen, som senker blodsukkeret.

Nutrex Lipo 6x

Lipo 6x er den nyeste formelen basert på den opprinnelige Lipo 6. Basen ingredienser av koffein, Synephrine, Yohimbe, guggulsterones og Bioperine er alle like potens med inkluderingen av noen nye ingredienser. Konjugert linolsyre og oljesyre er i formelen, både som reduserer fettmassen i henhold til National Library of Medicine. Hordenine er også i formelen, som har fordeler i fett og vekttap gjennom sin evne til å stimulere noradrenalin.

Gaspari Nutrition Mitotropin

Mitotropin fra Gaspari Nutrition inneholder 3207mg av ingredienser delt inn i tre komplekser. n-acetyl l-Carnitin er i produktet, som transporterer fett å være metaboliseres i cellen. Undaria pinnatifida ekstrakt er også i formelen, som kommer fra tang og er kjent for å øke metabolismen og brenne fett uten å forårsake jitters. Capsicum vil rev opp metabolismen ved å øke kroppens indre varme, og metabolittene 3,3 diiodothyronine og 3,5 diiodothyronine vil øke metabolske brenne gjennom skjoldbruskkjertelen forløpere.

Universal Nutrition Animal Cuts

Universal Nutrition Animal Cuts inneholder ingredienser, slik som Synephrine og octopamine, som er nyttige thermogenics. L-karnitin er i formelen for sin transport rolle i fettforbrenning. Animal Cuts inneholder også diuretika gjennom bruk av løvetann og UVA Ursi pakke, som vil fjerne overflødig vann. Produktet inneholder også alpha lipoic syre og to typer krom for å hjelpe endre blodsukkernivået.


Previous:Forskjellen mellom tørr sennep og bakken sennep Next:den beste low-carb induksjon måltider

Relaterte artikler


 • kosthold kontroll tips
 • vanlige kilder til vitamin C
 • den beste felles kosttilskudd
 • hvordan å øke gode kolesterolet og redusere dårlig kolesterol
 • rask slanking tips å gå ned i vekt
 • alkohol bevissthet informasjon
 • mat som øker fettforbrenning
 • liste over matvarer med sulfites
 • Hvordan finner jeg måter å spise sunt?
 • når er ovo-vegetarisk kosthold anbefales?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com