de viktigste vitaminene at kvinner over femti trenger

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-12-08
Kvinner over 50 år har spesielle ernæringsmessige behov som skiller seg fra da de var yngre. . Du kan møte mange av disse behovene ved å ta vitamintilskudd. Spesifikke vitamintilskudd for kvinner over 50 år vil holde deg følelsen ung, levende og nyte et fullverdig liv.

Multivitaminer

Mat er ikke det samme som det en gang var. Selv om du er en sunn eater, har du sannsynligvis ikke får 100 prosent av alle dine behov for ernæring hver dag. Ta en multivitamin supplement for å bekjempe dette. Du kan enten velge mellom en hel mat supplement eller en syntetisk supplement. Begge gir de næringsstoffene som trengs for å komplettere dine ernæring behov. Hvis du er over 50 og du fortsatt mensen, ta en multivitamin med jern. Hvis du ikke lenger menstruerer, trenger du ikke jernet med mindre du er blodfattig.

Vitamin D

Uten riktig mengde av vitamin D, en kvinne over 50 år er mottakelig for sykdommer som hjerteinfarkt , Parkinsons sykdom og Alzheimers. Dr. Tanya Edwards av Cleveland Clinic Center for Integrative Medicine anbefaler å ta 1000 til 2000 enheter av vitamin D-tilskudd per dag.

Fish Oil

Fiskeolje er en omega-3, en av to fettsyrer som en kvinnes kropp trenger for å holde seg frisk. Den andre fettsyren omega 6. Kroppene våre får omega 6 fra vegetabilsk olje og maisolje. Uten den riktige balansen mellom omega 3 og omega 6, ender du opp med betennelse. Ifølge Dr. Edwards, er betennelse den ledende årsaken til de fleste sykdommer vi lider av i dag.

Magnesium

Magnesium er gunstig for å bekjempe migrene, tretthet, forstoppelse og høyt blodtrykk. Noen ganger magnesium er tilgjengelig i en multivitamin, men hvis ikke, en 500 mg supplement er anbefalt daglig dose. Dr. Edwards foreslår å ta magnesium tilskudd på natten fordi de vil hjelpe deg å sove.

Calcium

500 milligram kalsium tas to ganger om dagen er det anbefalte dagsbehovet for kvinner over 50 år. Kroppen din trenger rundt 1000 milligram, men det kan bare absorbere 500 milligram om gangen.


Previous:daglig kalori krav til kvinner Next:slow-carb diett mat

Relaterte artikler


 • nitro tech retninger
 • tips for et balansert kosthold
 • matvarer for å rense av tungmetaller
 • fettfattig høyt volum matvarer listen
 • hva frukt inneholder kollagen?
 • tips om økende vekt raskt
 • vegetariske kilder til kalsium
 • hvordan å få bryst fett
 • hvordan gjøre det perfekte pull-up bar
 • godt humør kosthold mat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com