de beste kosttilskudd for menn

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-12-03
Å oppnå optimal helse for menn krever skikkelig ernæringsmessige inntak, og får tilstrekkelig ernæring daglig kan være tøff. Kosttilskudd tilbyr en alternativ måte å støtte en sunn livsstil og nå de ernæringsmessige behov. Velge riktig mennenes kosttilskudd diett kan være skremmende, men med god informasjon fra en behandler, eller gjennom forskning, kan du bestemme hvilke kosttilskudd for å ta for å oppnå optimal helse.

menn Multivitamin

Det beste grunnlaget for optimal helse kan være gjennom en høy kvalitet multivitamin. The Journal of American Medical Association anbefaler at alle voksne ta et vitamintilskudd. En multivitamin bør fylle ernæringsmessige hullene fra en streng diett. En god multivitamin bør inneholde lykopen, som har vist seg å senke hjertesykdom, aldersrelatert makuladegenerasjon og prostata kreft.

Glucosamine-chondroitin

Glukosamin og chondroitin er byggesteinene for brusk og gjennom tilskudd kan redusere smerte og bedre funksjonen hos personer med slitasjegikt, og kan potensielt reparere og gjenoppbygge en joint. The National Library of Medicine mener det er gode bevis for å støtte bruk av glukosamin sulfat og kondroitin ved mild til moderat slitasjegikt.

Omega 3 fettsyrer

Omega 3 fettsyrer finnes i kaldt vann fisk gjennom fiskeolje og har vist seg å forbedre kolesterol, lavere blodtrykk og bedre hjernens funksjon og hjertets helse. Tran eller andre omega 3-tilskudd skal være del av et sunt, ernæringsmessig kosthold.

Saw Palmetto

Saw Palmetto er hentet fra dverg palme bær. The National Library of Medicine påpeker at så Palmetto er nyttig i behandling av forstørret prostates, nattlig vannlating, urin flow og generell livskvalitet.

Arginine

Arginin er en aminosyre som vil føre til vasodilatasjon i kroppen, eller blod fartøy avslapning. Arginin har blitt bemerket av The National Library of Medicine å behandle erektil dysfunksjon, og kan hjelpe tilstoppede arterier, koronar hjertesykdom og hjertesvikt. Arginin bør legges til tilskudd for hjerte-og prostata støtte.

Mineraler

Mineraler er viktige næringsstoffer som vitaminer og fungere som byggesteiner for celler og enzymer. Forskere oppmerksom på at mineralene vi trenger i store mengder er kalsium, magnesium, fosfor, kalium, silisium, natrium og svovel. De mineralene vi trenger i spormengder er bor, kobber, jod, litium, mangan, molybden, vanadium, krom, selen og sink. Jern er ikke så viktig i en manns kosthold.


Previous:bearbeidet mat høy i jerninnhold Next:et balansert kosthold for løpere

Relaterte artikler


 • hurtigvirkende karbohydrater liste
 • kosthold leirer for barn i Indianapolis
 • diett plan for amming moms
 • hvorfor er barn overvektige?
 • de beste kosttilskudd for menn
 • er vekt watcher månedlige passere en kombinasjon av elektroniske verktøy og møter?
 • hvordan å høste kildevann
 • hvordan body mass index forholde seg til helse?
 • hvordan du bruker berocca
 • mat høyt i umettet fett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com