Hva er fordelene med et næringsrikt kosthold?

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-12-03
I tillegg til å hjelpe deg å opprettholde en sunn vekt, etter en næringsrik diett hjelper kroppen og dens systemer skal fungere på sitt beste. En næringsrik diett fordeler både psykisk og fysisk helse ved å gi kroppen energi, bedre søvn og gir kroppen med de næringsstoffene den trenger for å forbli friske.

Bones

Spise en næringsrik diett kan hjelpe deg å opprettholde gode bein heia. Forbruker en tilstrekkelig mengde kalsium er viktig for skjelettet. Ved inntak av nok kalsium gjennom et næringsrikt kosthold, kan en person unngå mange bein tilstander som kan oppstå senere i livet. Ifølge Active. com, mat som ost, melk, yoghurt og cottage cheese er gode kilder til kalsium. Kalsium er også funnet i ikke-meieri kilder som bakte bønner, brokkoli, laks, sardiner og tofu. Fordi fettet er fjernet fra skummet melk, det er litt mer kalsium i det. Det er imidlertid ingen signifikant forskjell mellom mengden av kalsium i hele-melkeprodukter versus lav-fett meieriprodukter.

The Heart

Kjernen i kroppen vår er hjertet, og spise en næringsrik diett uten mat høyt i umettet fett og kolesterol kan hindre kroppen fra å utvikle hjertesykdom eller hjertesvikt senere i livet. Ifølge American Heart Association, en person bør spise en rekke matvarer fra alle gruppene for et sunt hjerte. Dette inkluderer frukt og grønnsaker, som er lavt i kalorier, men inneholder mye fiber, mineraler og vitaminer. Inkluder uraffinert hele korn matvarer som en del av et næringsrikt kosthold, og disse senke kolesterolet og gir en full følelse i magen. Spis fisk minst to ganger i uken. The American Heart Association sier at å spise fisk kan redusere risikoen for koronar hjertesykdom.

Energi

Et næringsrikt kosthold gir kroppen energi og drivstoff den trenger gjennom dagen. Hoppe over måltider og ikke spise riktig kan ha en negativ effekt på kroppens helse. For eksempel kan du overspiser til neste måltid, noe som kan føre til vektøkning. Ifølge FamilyEducation. com, kan ikke spise en næringsrik diett har innvirkning på konsentrasjon, energinivå og produktivitet gjennom dagen. Matvarer som inneholder mye fett, ikke hjelper kroppens energi nivå, fordi de tar lengre tid å fordøye. Matvarer som inneholder store mengder sukker føre blodet sukker å svinge og tretthet i kroppen snarere enn å hjelpe med energinivå.


Previous:flytende jern tilskudd for voksne Next:hvilke vitaminer er vannløselige?

Relaterte artikler


 • hvorfor decongestant inhalers brenne?
 • hvordan å behandle AD / HD med kosthold
 • det som regnes hjernen mat?
 • Pyrithione sink bruker
 • hvordan detox i 24 timer
 • hva drikker forårsake dehydrering?
 • ulemper med en usunn diett
 • hjemmelagde snacks for barna
 • den beste styrken få kosttilskudd
 • om tony lite gaselle treningsprogram
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com