Atkins måltid ideer

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-12-24
The Atkins Diet Planen er forankret i ideen om at å redusere inntaket av karbohydrater vil føre til at kroppen til å forbrenne lagret fett, fører til vekttap og en generelt god helse. Dietten bruker tre faser, avhengig av progresjon og behov. Med hver fase, kan du innlemme nye matvarer og ingredienser, slik at en bredere diett for de som følger planen på lang sikt.

Asian Style Rør Fry

Slice din favoritt kjøttet i tynne strimler, deretter din favoritt grønnsaker fra Atkins fase-aktuell liste. Fase 1 Kosten kan nyte bok choy, sopp, selleri, løk og sukkererter. Hvis du er i fase to, legg skiver mandler og litt lime juice, i fase 3, legg gulrøtter.Heat kald eller expeller-presset sesam olje i en wok eller stekepanne og tilsett hakket fersk ingefær og hvitløk. Stek kjøttet og grønnsaker inn i denne blandingen. For godt kokte grønnsaker, legge alt på en gang og stek til kjøttet kokker gjennom. Hvis du foretrekker mer lett kokte grønnsaker, som er anbefalt under Atkins planen, koke kjøttet først til den er nesten klar, deretter legge grønnsakene en av gangen, fra den tregeste til raskeste matlaging varianter. Fase 2 Atkins dietten kan spise dette stek med en liten porsjon brun ris. Rådfør deg med Atkins plan om å finne det riktige antall netto karbohydrater for scenen din i kosthold og justere porsjonsstørrelsen tilsvarende. Du kan også legge vannkastanjer til dette stek, men merk at de vil opp carb teller raskt.

Crustless Pizza

Du trenger ikke å gi opp smaken av pizza bare fordi du reduserer karbohydrater , uansett hvilket stadium av Atkins dietten du følger. I stedet for å føle fratatt, lage deg en pizza-flavored biff eller kyllingbryst. Bruk alle ferske råvarer (unntatt oliven) eller sjekk boks elementer for å sikre at det ikke er tilsatt sukker.Slice en kyllingfilet eller biff i to horisontalt, slik at du ender opp med to store, flate stykker av kjøtt. Pensle kjøttet med olivenolje som har hatt basilikum og oregano gjennomsyret av det over natten, og deretter grill, pan-yngel eller bake den. I løpet av de siste 10 minuttene av bakervarer eller når du er steking eller grilling den andre siden, legger most tomater med italienske krydder på toppen, og deretter strø på en kombinasjon av mozzarella og Parmesan ost. Topp med din favoritt Atkins-godkjent pizza pålegg, som oliven, smuldret bacon, sopp og grønn paprika. I fase 2, kan du legge til ekstra mozzarella (opp til 3 oz. ), Og i fase 3 kan du legge en bit av hel-korn pasta på siden, eller har en personlig størrelse Atkins Diet-godkjent pizza med en hel- korn skorpe.

Stuffed Pepper Salat

Noen ganger presentasjonen kan gjøre maten føles mer fylling, og det er hva du skal gjøre med denne veggis-tungt måltid, passer for alle faser av Atkins Diet.Slice helst farge gul paprika i to fra stammen til basen, fjerner stilken og frøene og sett paprika til side. Chop jicama, agurk, reddiker og 1 oz. hver av cheddar og Gouda ost i små terninger, ca 1 /4 tommers firkant. Tilsett finhakket kokt og kjølt kjøtt til denne blandingen også. Biff eller reker fungerer spesielt godt. I fase 2, kan du legge solsikkefrø og lime juice i miksen. I fase 3, legg kikerter og grapefrukt.Kaste hakkede blandingen i 1 ss hver av olivenolje og balsamico eddik, krydret med salt, pepper og dill, hvis du vil. Hell opp i paprikaene "skall" og spise det kaldt. Dette måltidet har en tendens til å være høy i vegetabilske karbohydrater, så sørg for at du balansere det med mer protein-tunge måltider gjennom dagen.


Previous:matvarer for å redusere fett Next:østrogen matvarer listen

Relaterte artikler


 • vitaminer som kroppen trenger
 • hvor mye vekt kan en person tape med LiPo injeksjoner?
 • viktigste mat kilder til vanadium
 • hva slags mat har glutation?
 • hvordan brenne fett for kvinner
 • effekten av protein barer
 • barn og sirup
 • effektive måter å få vekt
 • teen slanking tips
 • mat som trengs for sunt kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com