10 måter å slanke seg på et budsjett

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-12-11
lede en sunn livsstil bør ikke bety at du trenger å ta ut en andre boliglån. . Men med så mange planer trening, kosthold bøker og vekttap moter ute på markedet, er det ikke rart mange folk sier finansierer holde dem fra å få plass. Med litt planlegging og oppfinnsomhet, kan du spise sunt og slanke seg uten å bryte banken.

Stock fryseren

Frukt og grønnsaker ikke mister sin næringsverdi i frossen form. Aksje opp på frossen alternativer av dine favoritt grønnsaker for rask inkludering i friske oppstuss frites, supper og stuinger. Likeledes, frossen frukt som bær lage det perfekte tillegg til sunne desserter og smoothies.

Kjøp friske produsere Vanlige

Kjøpe frisk frukt og grønnsaker er en fin måte å begynne å spise riktig. Men en skarpere full av råtne produserer er like stor av et slag mot lommeboken samt kosthold. Planlegg meny for uken, så kjøpe kun frukt og grønnsaker du trenger hver to til tre dager for å sikre at pengene ikke er bortkastet.

Trykk på Trykk

Vann (minst åtte glass per dag) er en viktig del av enhver diett plan. Det er forståelig å ønske å kjøpe den reneste, ferskeste vann, men det regning legger opp fort. Kjøp en vann filter for kranen din, og en bærbar vannflaske. Investeringen vil betale seg på kort tid.

Buy i Bulk

Kjøp magert kjøtt og hele korn i bulk kan hjelpe deg å spare penger på måltider. Prøv å kjøpe "familie pakker" av ulike kjøtt, så fryse dem i porsjoner. Aksje opp på havregryn, hele hvete pasta og annen sunn korn som du kan holde i spiskammeret for et raskt, sunt måltid.

Trim ditt eget Chicken

Boneless, er skinn kylling sunnere enn hud-på motpart, men det er også dyrere. Kjøp hud-on, untrimmed kylling og trim huden og fett selv å avsløre de sunne magre kjøttet under.

Walk

Turgåing er en av de sikreste øvelser for jevnt vekttap. Den beste delen: Ingen gym medlemskap er nødvendig. Gjør walking del av din daglige rutine ved å ta en time å gå rundt i nabolaget.

Spis i oftere

Ut å spise er praktisk, men det er også kostbart og fylt med for mange fristelser å jukse på dietten din . Bare redusere antall ganger du spiser ute hver måned kan hjelpe deg å øke budsjettet.

Andel Din Meals

Mange dieters er overrasket over å oppdage hvor mye ekstra mat de faktisk spiser når de begynner porsjonering maten. Cook mat og del dine måltider på forhånd for å sikre at du bare spiser det du trenger.

Clip kuponger

Dra nytte av supermarked salg på de sunne tingene du trenger for riktig ernæring. Clip kuponger eller besøke kupongen nettsteder før innkjøp av mat til å dra nytte av rabatter.

Stick til List

Impulse kjøper på supermarkedet legger til dagligvarebutikk regningen samt livlinjen. Lag en liste mat hver uke basert på en planlagt food meny for uken-og hold deg til den.


Previous:Listen over lav-jod mat Next:hva slags mat kan du spise på den ungen kosthold?

Relaterte artikler


 • hva er flax fisk borage olje?
 • hvordan å beregne kalorier brent daglige
 • liste over noen typer karbohydrater
 • kilder til protein listen
 • diet pill risiko
 • mat som øker dopamin
 • kosthold for kroppen forme
 • hvordan body mass index forholde seg til helse?
 • kilder til ufullstendig protein
 • vitamin c for energi
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com