10 beste mat å gå ned i vekt

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-12-28
En av de beste måtene å gå ned i vekt er å omfavne sunnere måltid planer og foreta nødvendige endringer i kostholdet ditt. For mange, kommer det ned til å velge mat som øker stoffskiftet, styrer sult, forbrenner kalorier og stabiliserer blodsukkeret. Frukt med høyt vanninnhold, fiber-rik grønnsaker og magert kjøtt er noe av det beste maten for vekttap.

Skinn kylling og Tyrkia

Spise protein bidrar til å opprettholde og øke muskelmasse, noe som øker stoffskiftet. Protein fører eaters å føle fyldigere for en lengre periode, noe som kutter ned på i-mellom snacking. Den beste maten for lean protein inkluderer skinn kylling og kalkun bryst.

Bær

Juicy matvarer som inneholder minst 75 prosent vann etter vekt på å holde magen følelsen fyldigere en lengre tid og motet overspising. Den beste saftig mat inkluderer bjørnebær, tyttebær, bringebær og jordbær. Bær også inneholde fiber, noe som hjelpemidler vekttap.

Low-Fat Meieri

Lav-fett og fettfri melkeprodukter, som yoghurt, melk og ost, bidra til å balansere blod sukker og forbedre din generelle stemningen. Som et resultat, dieters er mindre sannsynlig til å overspise eller krever komfort matvarer.

Seafood

I moderasjon, omega-3 fettsyrer gir kroppen med "gode" fettet uten at det går din helse. Forslag til omega-3 kildene er funnet i sjømat, slik som vill laks, sild, makrell, sardiner, ansjos, Pacific østers og regnbueørret.

Salater

Salat laget med salat fremme vekttap fordi de er vanligvis lav i kalorier og med høyt vanninnhold. Legg lav-kalori grønnsaker, som tomat, gulrot, kål og agurk, for å gi kroppen med fiber og kvalitet karbohydrater. Velg sitron, olivenolje eller frukt bandasje for å unngå usunne kalorier.

Grønn Grønnsaker

Bli mett lenger og undertrykke appetitten ved å spise grønne grønnsaker, som brokkoli, kål og spinat, som inneholder løselig fiber. Rosenkål, grønnkål, artisjokker, oliven og asparges er kalorifattig mat med høyt vanninnhold.

Helkorn

Full av vitaminer, mineraler og fiber, fullkorn (for eksempel brød, frokostblandinger og kjeks ) tilbyr høy kvalitet karbohydrater som fremmer vekttap. Den uløselige fiber i hele korn legger også bulk til måltider og tillater deg å spise mer mat uten ekstra kalorier.

Beans

Den løselig fiber finnes i bønner bidrar til å kontrollere sult og holder magen fornøyd. Den beste bønner for vekttap inkluderer Lima, nyre, sort, marine og Pinto.

Nuts

Fats bidra til å stabilisere blod sukker og tilfredsstille din appetitt. Ifølge ernæringsfysiolog Joy Bauer, omfatter sunt fett for vekttap enumettet alternativer finnes i noen nøtter. Sunne valgene inkluderer pekannøtter, mandler, peanøtter, cashewnøtter, paranøtter, pistasjenøtter, macadamia nøtter, hasselnøtter og pinjekjerner.

Havregryn

havre inneholder en rik kilde til fiber, som øker stoffskiftet og fremmer daglig kalori brannsår. Havregryn er assosiert med vekttap fordi den langsomt brytes ned i magen og gir ikke en topp i insulinnivået. Havregryn er fylling, vedlikeholder appetitten og fraråder sult. Unngå altfor bearbeidet instant havregryn som er høy i sukker.


Previous:okra pepsin e3 fakta Next:no-carb matvarer listen

Relaterte artikler


 • matvarer som hjelper brenne magen fett
 • dietter som hjelper øke stoffskiftet
 • hvordan du registrerer min Vemma virksomhet
 • den galah kosthold
 • naturlig kosthold løsninger
 • vanlige kilder til vitamin C
 • liste over mat høy i fenoler
 • 10 måter å slanke seg på et budsjett
 • fettfattig måltider for barn
 • naturlige måter å heve blod presssure
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com