vitaminer som hjelper rense systemet

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-11-18
Den typiske amerikanske tilbringer 90 prosent av hans matbudsjettet på bearbeidet mat, ifølge Reader's Digest. Som et resultat av mange amerikanere lider av kreft, høyt blodtrykk og diabetes, de er også mer sannsynlig å være overvektig. En rekke vitaminer er kjent for å avgifte kroppen og bidra til å rydde ut noen av skaden gjort av en dårlig kosthold. Disse vitaminene kan inntas gjennom ulike frukt og grønnsaker eller tatt i tillegg.

Vitamin C

Vitamin C har lenge vært kjent for sin effekt på immunforsvaret. Forbruk av vitamin C, som du finner i appelsiner, jordbær, sitron og sennep greener, øker muligheten av immunsystem til å bekjempe bakterier og virus. The vitamin beskytter også kroppen fra kostholdsrelaterte sykdommer som diabetes. En ekstra fordel med vitamin C er sin makt som en antioksidant, som hjelper avgifte kroppens celler, rensing dem om farene som frie radikaler (giftstoffer absorberes gjennom kroppen som følge av forurensning og miljømessige urenheter), som har vært knyttet til kreft .

Vitamin A

Vitamin A er en annen vitamin som har en sterk innvirkning på immunsystemet. Forbruk av vitamin A, som finnes naturlig i matvarer som gulrøtter, squash, gresskar og søtpoteter, bidrar til å fremme styrke i immunsystemet ved å avgifte celler, akkurat som at av effekten av vitamin C. I tillegg har forbruket av mat rik på dette vitaminet hjelper oppløse akkumulering av tungmetaller i kroppen.

Iron

En diett rik på mineralet jern bidrar til å forhindre anemi, som er mangelen på nok røde blod celler i kroppen. Uten riktig nivå av røde blodceller, er ikke nok oksygen sirkuleres i hele kroppen og immunforsvaret blir svekket. Konsumere mat rik på jern, for eksempel vannmelon, rosiner, erter og bønner bidrar til å fremme riktig oxygenation i hele kroppen, noe som bidrar til å avgifte og rense systemet av frie radikaler.

Magnesium

Når kroppen mangler riktig mengde av Magnesium, et mineral som er ansvarlig for bein, vev og blod helse, er giftige mineraler absorberes av kroppen på plass. Disse usunne toksiner kan forårsake feilaktig hjertet funksjon gjennom opptaket av plakk i arterieveggene av hjertet. Dietter rike på magnesium, som kan finnes i hele korn, peanøtter, mandler og grønne, bladrike grønnsaker, avgifte blodet av disse giftstoffene og forhindre forhold som hjertesykdom, leddgikt og slag.

Vitamin E

Vitamin E, lenge kjent for sine gunstige virkninger på huden, gjør også underverker i forhold til å hindre akkumulering av tungmetaller i hjernen. Forbruk av matvarer rike på vitamin E som egg, mandler, søte poteter og hvetekim bidra til å frigjøre hjernen av tungmetaller, som har vært knyttet til ulike hjernen kreft så vel som Alzheimers sykdom. I tillegg har forbruket av vitamin E gjennom kosten eller gjennom supplerende vitaminer vært knyttet til redusert risiko for muskel degenerasjon, inkludert muskeldystrofi.


Previous:kosthold leirer for barn i Indianapolis Next:enkel mat som hjelper forbrenne fett raskt

Relaterte artikler


 • diett tips som virkelig fungerer
 • hvordan å sammenligne fett brennere
 • hvordan gjøre høyt protein pulver
 • hvordan å spise som en kvinnelig utøver
 • kosthold og reinfarkt
 • unnskyldninger for ikke å spise frokost
 • mat som øker dopamin
 • hva er daglige mat krav til barn?
 • Listen over jern-forsterkede frokostblandinger
 • de negative effektene av Tupelo honning
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com