matvarer for å bygge muskelmasse

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-11-28
For å bygge muskelmasse, og vite hva spiser er like viktig som å ha en effektiv trening diett. Protein er viktig å vedlikeholde og reparere muskler og bindevev, og må være fundamentet i en muskel-bygning kosthold. Karbohydrater leverer drivstoff kroppen trenger for å fullføre de alle viktige økter, for å opprettholde musklene dine og hjelpe deg presse ut den ekstra rep. Og fiber er også viktig å bidra til å fremme sunt fordøyelsessystem funksjon og regulere insulin respons.

Egg

Det er en grunn mange profesjonelle og amatører kroppsbyggere drikke rå egg til frokost. Med et protein til fett ratio på 60:1, eggehviter er et must for folk som ønsker å haug på lean muskel vev. Du trenger ikke å spise dem rå -. Prøv krypskyting eller koke dem

Fish

Fisk er en god kilde til protein. Fet fisk som laks, tunfisk og ørret inneholder store mengder omega-3 essensielle fettsyrer, ellers kjent som "gode fettstoffer. "Omega-3 fettsyrer bistå muskel-building prosess og hjelp flush fett fra kroppen.

Lean Rød Kjøtt

Lean rødt kjøtt har et høyt proteininnhold, og gir også en god kilde til jern, sink og B vitaminer. På grunn av høyt kalori-innhold, bør magert rødt kjøtt bare bli fortært på anledning.

Kylling /Tyrkia

Kylling og kalkun bryster er et fast innslag i noens diett ønsker å pakke på mager muskel. De tilbyr en høy protein innhold og er lave i kalorier og fett.

bønner og belgfrukter

Bønner og belgfrukter er gode kilder til fiber. Hva mer de ofte inneholder høye nivåer av protein. Red kidneybønner har særlig høy proteininnhold, mens resterende lite fett og kalorier.

Komplekse karbohydrater

Complex karbohydrater tilby en kilde til vedvarende og slow-forløsende energien. Det er viktig å ha en energi reserve når du trener regelmessig for å hindre sammenbrudd i din velfortjente muskelvev. Eksempler på komplekse karbohydrater er wholewheat brød, frokostblandinger og pasta, brun ris, havre, bygg, poteter, bønner, og rotgrønnsaker.Quinoa er en spesiell komplekse karbohydrater verdt å nevne. Ikke bare gir det en uvanlig stor mengde protein, inneholder den også alle essensielle og ikke-essensielle aminosyrer som utgjør byggesteinene i proteiner. Dette gjør det en sjelden ikke-animalske kilde til "komplett protein" som ikke kan ignoreres av vegetarianere ønsker å bygge mager muskel.


Previous:vitaminer for en bedre hukommelse Next:lavkost diett mat

Relaterte artikler


 • egenskaper sesamfrø
 • matvarer for å unngå for hjertepasienter
 • hva kan jeg spise for å heve min B12?
 • stabler tre fakta
 • liste over matvarer som fart på stoffskiftet
 • naturlige teer å redusere appetitten
 • diett tips for å miste fett
 • fitness klubber i DeKalb, Illinois
 • hva er farene ved koenzym Q10?
 • verste fet mat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com