mat for å forbedre utholdenhet

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-11-05
Mange er ivrige etter å legge til noen pep til sine trinn og forbedre deres evne til å gjennomføre fysisk krevende oppgaver for lengre perioder av gangen. Mens søvn og mosjon er de beste måtene å forbedre utholdenhet i det lange løp, er det noen måter å gi deg selv en rask serie av utholdenhet ekstrautstyr. Ved å gjøre små endringer i kostholdet, kan du sikre at maten du spiser bidra til, ikke zappe, din evne til å gå den distansen.

helkorn

Hele korn er vanskeligere for kroppen å fordøye, og som sådan, ikke brenne av så raskt og at du føler deg sulten så fort som mer lettfordøyelig mat, rapporterer The Saturday Evening Post. Ved handel bleket mel for hele korn variasjon, eller velge hele korn brød i stedet for standard hvit, kan du gjøre måltidet feste med deg lengre og øke din utholdenhet. Mange utholdenhetsutøvere avhenge sterkt på kraften i komplekse karbohydrater, som de leveres av hele korn og ned måltider av pasta og andre carb-rik mat før utholdenhet-krever idrett.

Rødbeter Juice

Selv ikke en juice midtgangen favoritt, den britiske avisen The Times rapporterer at rødbete juice er svært effektive for å øke utholdenhet. Dette juice inneholder nyttig nitrater som ikke bare gir deg en utholdenhet løft, men også har kreft forebygging fordeler. Fordi denne maten er sipable, de på rømmen kan lett nedover den uten å hoppe over et slag.

Epler

Som rapportert 21Food. com, et eple om dagen er en nyttig måte å bygge opp din utholdenhet. Ifølge denne kilden var epler funnet i en University of North Carolina studien å inneholde quercetin, et kjemikalie som har blitt knyttet til økt utholdenhet. Denne solide frukten gir en rekke helsemessige fordeler til spisere, inkludert, men ikke begrenset til, utholdenhet ekstrautstyr. Sammen med denne bo-power boost, kan epler også bidra til å forhindre benskjørhet, rapporterer The Times, og er et nyttig verktøy i vekttap innsats.

Lean Proteiner

Lean proteiner gi eaters med de næringsstoffene som er nødvendige for å bygge muskler uten forlater diner følelsen tynget ned og svak. Protein alternativer som kylling, magert svinekjøtt eller mager kutt av oksekjøtt kan hjelpe de som søker utholdenhet og gir en lav-fett måte å få protein er nødvendig for riktig kroppsfunksjoner, ifølge en studie i American Journal of Clinical Nutrition, som rapportert av National Cattleman's Beef Association.


Previous:houston vekttap programmer for bruder Next:mat for å holde hvite blodlegemer opp

Relaterte artikler


 • Slik erstatning lik for sukker
 • hva slags mat bør tenåringer spise for å få vekt
 • problemer med en dårlig diett
 • kosthold breakfast alternativer
 • klar hud kosthold tips
 • måter å detox i kosten
 • gratis online vekttap og treningsprogrammer
 • enkle vegetarisk diett planer
 • hvordan du spiser for å leve sunt
 • effektene av fet mat på kroppen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com