mat å spise for å unngå sykdom

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-11-17

Du trenger:
efedrin
. Koffein tabletter.
Aspirin (helst baby aspirin).

En sunn diett kan hjelpe deg å bygge en sterkere og sunnere immunsystem. Spise en diett som er høy i vitamin C og E kan bidra til å øke produksjonen av hvite blodlegemer, kroppens naturlige forsvar mot sykdom. Andre kosttilskudd som hjelper redusere sjansen for sykdom inkluderer sink, selen og omega-3 fettsyrer. I tillegg er flavonoider og karoten, som forekommer naturlig i frukt og grønnsaker, tenkte å ha et bredt spekter av helsemessige fordeler for de som spiser dem regelmessig.

Gulrøtter

Gulrøtter inneholder store mengder karoten, som kroppen omdanner til vitamin A. Dette essensielle avgjørende vitamin brukes av kroppen til å lage nye celler, en funksjon avgjørende for et sunt immunforsvar. Gulrøtter kan også ha potensial til å drepe listeria og andre matbårne organismer. Spise gulrøtter også bidrar til å senke blodtrykket, forhindre at enkelte former for kreft og minske risikoen for visse øyelidelser, inkludert retinopati og macula degenerasjon.

Cranberry

Cranberries har en rekke antivirale og anti-fungal egenskaper. Spise tyttebær på regelmessig basis kan bidra til å fremme urin og nyre helse. Den proantocyanidiner finnes i tranebær kan hindre visse bakterier, inkludert E. coli, fester seg, veggene i urinveiene. Cranberries kan også bidra til å redusere risikoen for tannkjøttsykdommer, magesår, hjerte og karsykdommer og visse former for kreft.

Yoghurt

Yoghurt, som er merket "aktiv kultur" eller "live kultur," inneholder sunne mikroorganismer som hjelper holde deg fra å bli syk. Disse gunstige mikroorganismer redusere mengden av usunne bakterier i magen og fordøyelsessystemet, og dermed redusere risikoen for å utvikle digestive eller tarm infeksjoner. Yoghurt inneholder også en rekke viktige vitaminer og næringsstoffer som trengs for generelle helse.

Skalldyr

Østers, hummer, kamskjell og krabbe kan hjelpe kroppen din kvitte seg med influensa-virus forårsaker. Selen, et stoff som finnes i skjell, hjelper de hvite blodcellene produserer cytokiner-proteiner, en viktig del av sunt immunsystem. Spise skalldyr to ganger i uken kan gi immunforsvaret et løft og redusere sjansen for sykdom.

Broccoli

Brokkoli inneholder glukosinolater, som bidrar til å stimulere kroppens immunsystem. Å spise brokkoli er også en effektiv måte å få vitamin A, C og E, samt folsyre og jern. I tillegg til å forsterke immunforsvaret, spise broccoli bidrar til å redusere risikoen for kreft, hjertesykdommer og slag.


Previous:hvor lenge kan kalkun suppe sist i kjøleskapet? Next:Listen over treg fordøye karbohydrater

Relaterte artikler


 • krydret kosthold komplikasjoner
 • hva er god lav carb snacks?
 • induksjon matvarer på Atkins
 • rippet drivstoff fakta
 • juice-lage maskiner
 • de beste kosttilskudd for menn
 • Hva er de helsemessige fordelene av naturlige røde palmeolje?
 • utløse mat for fettforbrenning
 • meieri-fri diett plan
 • problemer med miracleburn
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com