liste over høyt protein måltider

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-11-15

Du trenger:
efedrin
. Koffein tabletter.
Aspirin (helst baby aspirin).

Protein er et næringsstoff som finnes i kjøtt, bønner, peanøttsmør og mange andre typer matvarer. Ifølge Absco Fitness nettsted, bidrar protein gir kroppen med energi, beskytte oss mot sykdom, gjenopprette fra skader og fremme god beinhelse. Det finnes mange enkle måltider som er rike på protein.

Marinert Herb Chicken

Marinert urt kylling får en høy dose av protein fra kylling. Ved hjelp av lean kylling fjerner mye av fettet som gjør spise kjøtt usunn. Ingrediensene for retten omfatter bakken pepper, fjørfe urter, havsalt, virgin olivenolje og kyllingbryst. Klargjøring omfatter krydder kyllingen med salt og sort pepper og legge krydder. Krydre kyllingen ved å plassere den i en plastpose med krydder la det marineres i to timer. Kyllingen er deretter bakt i 45 minutter i en 350 graders forvarmet ovn. Bland med grønne bønner og Romaine salat for ekstra smak og tekstur.

Black Eyed Peas og Purre

Denne enkle oppskriften inkluderer høy protein black eyed peas og purre. Ingredienser inkluderer purre, black eyed peas, tørket merian, tørket estragon, virgin olivenolje, usaltet smør og fine korn havsalt. Oppskriften krever oppvarming en spiseskje olivenolje sammen med en spiseskje smør. Mens koking, tilsett salt og fire skiver purre til purren er gylden brun. Bland i tre kopper svart eyed peas, varme til vellaget, rør inn en kvart teskje merian, en teskje av estragon, en klyper salt og to spiseskjeer smør. Cook og smak til og tjene på egen hånd.

Glop

glop er et utrolig høyt protein måltid designet av Steve Henneberry, en tidligere «American Gladiator»-stjernen. Han brukte den til å bygge muskler til å forbedre sine prestasjoner på showet. Navnet står for "får masse protein. " Det krever fettfri bakken kalkun, instant langfibret brun ris, picante saus og lite fett cottage cheese. Det er kokt i en dyktig på toppen av en komfyr. Han kokte 16 gram kalkun i skillet til den var brun og så rørte i en 16 unse glass picante saus å la det småkoke. Mens ulmende, ville han koke instant brun ris og ville da plassere all maten i en stor bolle. Han blandet i åtte gram av cottage cheese. Den høye volum av mat i dette måltidet er det best å spise i to sittings, plassere leftovers i kjøleskap over natten.

Snacks

High protein snacks kan bidra til å gi en rask dose av protein som mangler i resten av en diett. Beef jerky har masse protein og lite fett, som fettet er fjernet når kjøttet er tørket. Jerky i helsekostforretninger inneholder mindre salt enn jerky funnet i vanlig dagligvareforretninger. Egg er rike på protein, men yolks har mye fett. Koker egg og fjerne plommen skaper et høyt protein lav fett måltid. Cottage cheese har masse protein, men er naturlig lav i fett, spesielt sammenlignet med andre oster. Tunfisk inneholder ikke fett, men høye doser av protein. Endelig, kan protein barer være en utmerket, på farten kilden til protein.


Previous:hvordan man kan forebygge kronisk sykdom med kosthold Next:svar på aerob trening

Relaterte artikler


 • hvordan å miste buk fett trygt og raskt
 • bmi vektklasser
 • en liste over cn label matvarer
 • gode sunne kilder til protein
 • hvordan å beregne og tolke et ubw
 • hvorfor er vannet bedre å drikke enn brus?
 • CoQ10 100 mg fordeler
 • mat å spise på et tørt kosthold
 • kosthold og ernæring for barnet ADHD
 • animalsk kilder til protein fordeler
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com