hvordan du følge dyrenes retningslinjer for amerikanerne

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-11-07
Etter Dietary Guidelines for amerikanere kan forbedre din helse og redusere risikoen for kroniske sykdommer som hjertesykdommer, diabetes, beinskjørhet og visse krefttyper, ifølge Health. gov. Største årsakene til sykelighet og dødelighet i USA er forbundet med dårlig kosthold. Retningslinjene er utgitt i fellesskap av Institutt for helse-og omsorgsminister og Institutt for Landbruks
en

Limit kalorier. Mange amerikanere spiser for mange kalorier, ifølge Dietary Guidelines for amerikanerne, utgitt av U. S. Avdeling for helse-og omsorgsminister og Department of Agriculture. Velg mat som er høy i næringsrik verdi, men lav til moderat i kalorier. Eksempler på lav-kalori, næringsrik mat inkluderer frukt, grønnsaker, hele korn, belgfrukter, lav-fett meieriprodukter og magert kjøtt.
To.
Få nok kalsium, kalium, fiber, magnesium og vitamin A (som karotenoider), C og E, foreslår Dietary Guidelines for amerikanerne. Melk, yoghurt og ost er rike kilder til kalsium. Frukt er en god kilde til kalium, fiber og vitamin C. Grønne, bladrike grønnsaker er høye i magnesium, karotenoider og vitamin E.
tre.
Watch inntaket av mettet og trans fett, kolesterol og tilsatt sukker. Amerikanerne får for mange av disse fett, rapporterer Dietary Guidelines for amerikanerne. Mettet fett finnes i animalske produkter, mens trans fett er i stekt mat og kommersielle bakevarer. Tilsatt sukker finnes i store mengder i mange kommersielt forberedt produkter, spesielt brus.
Fire.
Konsumere mer mørkegrønne grønnsaker, oransje grønnsaker, belgfrukter, frukt, hele korn, og lav-fett melk og melkeprodukter.
fem.
Innta færre raffinert korn, som har blitt strippet for essensielle næringsstoffer.
6.
Reduser inntaket av natrium. Mange amerikanere får for mye natrium, i henhold til Dietary Guidelines for amerikanerne, som anbefaler forbruker færre enn 2300 mg eller ca en teskje av natrium per dag. Begrens saltinntaket ved å hoppe bearbeidet mat og redusere salt i oppskrifter.
7.
Få 4-1/2 kopper, eller ni porsjoner av frukt og grønnsaker om dagen på en 2000-kalori kosthold. Disse matvarene gir en rekke næringsstoffer og fiber.


Previous:hvordan du registrerer min Vemma virksomhet Next:hva holder maten fra å komme inn i lungene?

Relaterte artikler


 • naturlige teer å redusere appetitten
 • Listen over karbohydrater i frukt
 • kosttilskudd for kvinner å få vekt
 • Kina næringspyramiden guide
 • den beste treningsøkter å miste vekt fra magen
 • lokale og bærekraftig restauranter i New Jersey
 • Slik detox fra sukker
 • forklare bmi
 • co enzym Q10 bruker
 • hvordan legge til protein pulver til havregryn
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com