hvilke typer sure juicer

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-11-10
Den syrer i juice er vanligvis naturlig forekommende organiske forbindelser som gir smak, normalt i varierende grad av surt, til en frukt. Naturlig mat syrer, den eneste spiselige slags mat additiv syrer, har fordeler som kan forbedre og vedlikeholde et individs helse.

Orange Juice

Askorbinsyre, også kjent som vitamin C, og sitronsyre er de viktigste typer av syrer som finnes i appelsinjuice. Vitamin C hjelper kroppen med dannelsen av hud, bein og blodårer. Sitronsyre er et naturlig konserveringsmiddel som produserer en sur smak. En oransje gir mer enn 100 prosent av det daglige vitamin C-verdi, og et glass appelsinjuice gir flere fordeler enn et supplement.vitamin C, en kraftig antioksidant, motvirker skader forårsaket av frie radikaler i cellene. Frie radikaler kan føre til DNA mutasjoner som forårsaker kreft og tilstander som astma og revmatoid artritt, ifølge Verdens sunneste Foods.

Apple Juice

Apple juice, vanligvis ansett et barns drink, besitter helsemessige fordeler for mennesker i alle aldre. De viktigste syre i eple juice, eplesyre, er en organisk forbindelse som forekommer naturlig i frukt og bidrar til å lindre muskelspenninger. Ett-hundre-prosent eple juice inneholder antioksidanter som kan beskytte mot hjertesykdom og fiber som kan redusere dårlig kolesterol nivåer. Eplet massen brukes til å lage juice inneholder også flavonoider, fant et stoff i enkelte frukter og grønnsaker som kjemper allergier, betennelser og svulster, ifølge The Linus Pauling Institute. Skyet eplejuice har mer flavonoider enn tydelig eplejuice og mer fordelaktig aktivitet fra antioksidanter.

Cranberry Juice

Syrer i tranebærjuice inkluderer malic og sitronsyre. De helsemessige fordeler av tranebærjuice påvirke mange forskjellige områder av kroppen. Antioksidanter i tranebær juice, noe som kan hindre visse typer kreft, beskytter mot hjerte og immunsystem lidelser. Drikker usukret tranebærjuice kan rense kroppen for urinveisinfeksjoner fordi anti-heft egenskaper av frukten skylle E. coli bakterier fra kroppen, ifølge Vanderbilt University. Sukret tranebær juice kan redusere plakk ved å skylle bakterier fra munnen.


Previous:fettfattig kosthold regler Next:liste over de fem mat grupper

Relaterte artikler


 • vitamin c for energi
 • hvordan gifte i 24 timer
 • kosttilskudd som hjelper ADHD
 • hvordan å miste buk fett trygt og raskt
 • fettfattige rask mat
 • høy protein måltider for menn
 • hvordan å miste magen fett etter barna
 • hvor mye vekt kan en person tape med LiPo injeksjoner?
 • de 10 sunneste matvarene i verden
 • hva drikker forårsake dehydrering?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com