hva er noen helt gratis diett planer for tenåringer?

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-11-27
Det er vanlig å finne diett programmer og planer som har noen kostnader forbundet med dem. Mange tenåringer har ikke penger å bruke på diett planer fordi de ikke gir en inntekt ennå. Foreldre som er på et budsjett burde ikke å bruke mer penger for å få sunnere barn. Nøkkelen til å finne diett planer for tenåringer er å finne diett planer som er vellykket og imøtekomme en tenåringens livsstil.

Spark Tenåringer

Overvektige tenåringer er en vanlig forekomst i samfunnet vårt, og Spark Teens forstår problemet. Spark Tenåringer er en spin-off fra den opprinnelige Spark People vektkontroll nettside. Dette nettstedet har nyttig informasjon for tenåringer å lese og forsøker å fremme sunn vekttap. Tenåringer må registrere deg og opprette en konto, og medlemskap er gratis. Det er ingenting å kjøpe, men maten forslag gitt til konsum. Nettstedet tilbyr støtte lag og oppslagstavler for tenåringer å forholde seg til hverandre om deres vekt problem. Det treningsprogram og måltid planer er tatt hensyn til oppfylt behovene til voksende tenåringer som fortsatt trenger næring, men ønske om å kaste pounds.

Weight Loss Central

Prøv Vekttap Central, som er tegnet av skaperne av Wellspring vekttap programmer. Selv Wellspring ikke anbefale en bestemt diett plan, gir det gratis verktøy for å danne en vellykket tenåring diett plan. Tenåringer er i stand til å bruke dette nettstedet til å finne oppskrifter for å oppnå sine daglige kalori begrensninger samt forbedre sitt vekttap strategier. Oppskrifter leveres med instruksjoner og ernæring for å hjelpe tenåringer spore sitt kaloriinntak. Blogger og fora er ikke noe nytt for tenåringer, har så folk på Wellspring innarbeidet disse funksjonene inn på nettsiden for å gjøre den teen-vennlig. Det er spesielle vekt diagrammer for tenåringer og kalkulatorer for å måle mengden kalorier brent per treningsøkt. Wellspring gir linker til utenfor diett planer som kan koste noen kroner å delta, men det er ikke nødvendig å følge disse utenfor diett plan for å lykkes fra Vekttap Central nettside.

telle kalorier

Under en helse checkup, spør din tenåringens legen hva som er anbefalt for henne daglig kalori inntak å fremme vekttap slik at tenåringer kan telle sitt kaloriinntak. Når tenåringen vet hvor mange kalorier hun bør være forbruker hver dag, kan hun telle henne kaloriinntak ved å lese pakke ingrediensene før du spiser. Også, forteller tenåringen din til å henvise til MyPyramid, som tilbyr personlig spise planer som en del av det amerikanske Department of Agriculture.


Previous:diett tips for vegetarianere Next:liste over matvarer til lavere kolesterol

Relaterte artikler


 • Twinlab rippet drivstoff informasjon
 • hvordan å slippe 10 pounds rask
 • om slimquick for kvinner
 • sødme guide til mandarin
 • filtrert vann vs destillert vann
 • FDA forskrift om kosttilskudd
 • hvilke typer sure juicer
 • gode dietter for å arbeide ut
 • Atkins lav carb snacks ideer
 • lav glykemisk snack matvarer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com