hva er bruken av hvetespirer olje kapsler?

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-11-29
Wheat germ oil er avledet fra hvete bakterie, en spirende del av hvete kjernen. Det er den mest kjente kilden til vitamin E, og kan inntas som et kosttilskudd i kapselform, eller som olje drysset over salater, grønnsaker, pasta og andre matvarer. Hvetespirer olje er næringsrikt, og inneholder flere andre vitaminer, mineraler, protein og essensielle fettsyrer som linoleic, oljesyre, palmitinsyre og stearinsyre, som er kraftige antioksidanter som bekjemper frie radikaler og gir helsefordeler tvers kardiovaskulær helse, hudpleie og fruktbarhet behandlinger.

kardiovaskulær helse

Observasjonsstudier utført av forskere ved Universitetet i Minnestota School of Public Health, publisert i New England Journal of Medicine, viser at økt inntak av vitamin E reduserer risikoen for hjerteinfarkt eller død av hjerte- sykdom i både kvinner og menn. Hvetespirer olje kapsler inneholder octacosanol og Policosanol, langkjedede voksaktig alkoholer som ligner statin narkotika i deres evne til å redusere blod nivåer av "dårlig" LDL kolesterol. En tilsvarende 1998 forskningsstudie utført av Clinical Research Center i Cuba og publisert i International Journal of Clinical Pharmacology, oppdaget at Policosanol behandling på lang sikt bedre tredemølle utøve-elektrokardiogram testing ytelsen til pasienter med kardiovaskulær sykdom.

Skin Care

Det høye nivåer av vitamin E, A, B, C og D i hvetespirer olje bidra til å fremme hudcelle dannes og forynger tørr, moden og dehydrert hud. Hvetespirer olje har anti-inflammatorisk og anti-oksiderende egenskaper, og brukes i en rekke kosmetiske preparater og massasje oljer, samt inntatt internt i kapselform. Hvetespirer olje nærer tørr hud og reduserer arr, strekkmerker, solbrenthet, og forynger skadet hud ved regenererer huden vev.

Fertilitetsbehandling

The vitamin E i hvetespirer olje hjelpemidler i unnfangelse og bidrar til å øke suksessen rate av par under in vitro fertilisering behandling. The Fertility Factor nettstedet anbefaler at du bruker en ss. av hvete germ olje hver dag, hvis du prøver å bli gravid.


Previous:lav glykemisk mat planer for menn Next:næringspyramiden for barn

Relaterte artikler


 • gode vegetariske kilder til protein
 • unnskyldninger for ikke å spise frokost
 • hva slags mat er bra for healing?
 • online diett ressurser
 • high-calorie snacks for barna
 • hvordan få en perfekt sommer kropp
 • rå-mat vegetarisk kosthold
 • mat listen for blodtype b kosthold
 • Hva er fordelene med wheatgrass skudd?
 • utløse mat for fettforbrenning
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com