forskjellige merker av vitaminer

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-11-12
Vitaminer er sunt valg for folk å ta hver dag for å holde kroppen i best mulig form. Noen vitaminer er bedre enn den andre, basert på deres råvarer og konsentrasjonen av disse ingrediensene. Disse typer vitaminer er merket med merkenavn på vitaminer selv, og bør være kjent av de som ønsker rett daglige kosttilskudd for kroppen sin.

Usana Health Sciences

Rangert som nummer én i den anerkjente boken "Comparative Guide to Nutritional Supplements ", en uavhengig studie som sammenlignet over 1000 kosttilskudd, vitaminer fra Usana Health Sciences er noen av de beste på markedet. Usana tilbyr en rekke forskjellige viktige vitaminer og mineralske produkter som spenner fra grunnleggende multivitamin til anti-oksiderende vitaminer til Healthpaks av vitaminer for ulike aldre, kjønn og dietter. Disse vitaminene har 13 organiske forbindelser og 19 uorganiske elementer som kroppen trenger for riktig celle funksjon. Alle vitamin produkter fra Usana også møte USAs farmakopé retningslinjer, betyr deres elementer, mineraler og forbindelser er i riktige mengder for nesten alle å ta regelmessig.

Douglas Laboratories

Douglas Laboratories er et vitamin produksjonsbedrift som gjør en rekke forskjellige vitaminer i ulike former. Ultra Forebyggende X fra Douglas Laboratories har en spesiell grønn mat base som har en næringsstoffer fra organisk frukt og grønnsaker. Det er også ekstra vitamin D, som de fleste vitaminer ikke inneholder nok av. Douglas Laboratories gjør også væske multivitaminer som vil bli absorbert i kroppen din mye raskere og mer universelt, som en tablett eller gel cap vil ikke å bli brutt ned og eventuelt spylt ut av systemet. Dette er et utmerket alternativ for dem som har vanskeligheter med å svelge tabletter eller gel caps.

One A Day

En av de mer mainstream multivitaminer på markedet, en hver dag piller gir en grunnleggende multivitamin for de på farten, som ønsker å ta multivitaminer for å få lagt inn næringsstoffer i kroppen. Det finnes et bredt utvalg av typer One A Day vitaminer, alt fra de som er for barn og er chewable de for tenåringer og voksne de for seniorer. Pillene er også brutt ned for menn og kvinner, med ulike vitamin næringsstoffer og kosttilskudd for mannlige og kvinnelige kropper. En A Day vitaminer er produsert av Bayer Healthcare Corporation og solgt over hele verden.


Previous:matvarer for å unngå i en candida diett Next:hvordan maten pyramide kan hjelpe folk å planlegge en næringsrik diett

Relaterte artikler


 • enkel diett ideer
 • kosthold og ernæring for barnet ADHD
 • hva er en FDA serverer?
 • hvordan å få muskler og størrelse
 • metoder for bestemmelse av tungmetaller i kakao
 • den beste dietten frokostblandinger
 • popcorn sikkerhet
 • FDA anbefalte mengder porsjoner
 • Listen over low-carb grønnsaker
 • hva er en dietetiker?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com