enkel mat som hjelper forbrenne fett raskt

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-11-18
Selv om ingen mirakel mat vil løse opp kroppen fett bare ved å spise det, vil en rekke matvarer arbeide sammen med en normal treningsøkt regiment å gi kroppen en etappe opp på vekttap. Å gjøre de riktige valgene ved måltidene kan holde deg full hele dagen, få fart på stoffskiftet og forhindre tilsatt fett etableringen inne i kroppen din.

Snacks

Mål ut 24 usaltet mandler per dag. Spis disse mellom måltidene til du føler deg full. Mandler er trege til å fordøye, forlater magen full i løpet av dagen. Drikk fettfri melk eller kaffe: kalsium bidrar til å bryte ned fett i kroppen og kaffe øker stoffskiftet. Unngå de fleste tilsetningsstoffer i kaffen eller bruke fettfri melk i deres sted.

Frokost

Vanlig havregryn er treg til å fordøye, noe som gjør det en perfekt frokost måltid. Det vil bo i magen i timevis, og hjelpe deg å unngå tidlig binging. Hvis du foretrekker en frokost med mer smak, kan du prøve å lage dine egne smoothies fra frukt, fettfri yoghurt og et par teskjeer av protein pulver. De fungerer spesielt godt når det kombineres med en fett-brenning treningsprogram. Egg foreta en ny vital frokost komponent, og inneholder B12 som hjelper kroppen til å forbrenne fett i løpet av dagen.

Lunsj

bær gir en perfekt lunsj alternativet med en høy fiber teller for å hjelpe deg å holde full lenger. Kalkun eller fisk som tunfisk eller laks er slank og bidra til å redusere kjemikalier i kroppen din som produserer fett. Når det kombineres med hel-korn brød, blir de en ideell lunsjtid sandwich alternativet. Hele korn, eller hele hvete, beholdt brød mange næringsstoffer som noen hvete brød stripe unna. Drikk te med naturlige lunsjen,. Høye mengde antioksidanter hjelper i vekttap samtidig som det gir mange andre positive helsefordeler

Middag

Legg olivenolje til middag. Det har nok fett til å hjelpe deg å kontrollere din cravings, gir en behagelig smak og er sunnere enn ting som vegetabilsk olje. Begynn middager med salat, tung i Romaine eller arugula stedet for isbergsalat. Dette gir en høy grad av fiber og samtidig legge svært få kalorier. Avokado foreta en utmerket kilde til fiber og har en unik smak og tekstur som de legger til et måltid. Bytt til Parmigiano-Reggiano ost i stedet for høyere fete oster. Den høye kalsium og fiber kombinasjonen gjør det til en gunstig måte å avslutte dagen ved å holde deg full før sengetid og bryte ned fett i kroppen din.


Previous:vitaminer som hjelper rense systemet Next:enkle vegetarisk diett planer

Relaterte artikler


 • hvor å kjøpe omega-3 fiskeolje i kapsler 1g
 • drømme deg bort diett mat liste
 • fitness tips for det nye året
 • næringsrik mat for idrettsutøvere
 • hva er gode måter å få six-pack abs?
 • den beste protein pulver merkevarer
 • typer vekt skalaer
 • hvordan å lage en organisk kombucha kultur
 • matbutikk liste over glutenfri mat
 • dietter for utholdenhet idrettsutøvere
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com