drømme deg bort diett mat liste

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-11-22
Ifølge produsenten sin, Dream Away Liquid Supplement kan hjelpe folk ned i vekt uten å måtte kosthold. Det fungerer ved å støtte stoffskiftet, som er mest aktiv de første 90 minuttene etter å ha falt i søvn. På denne måten, Dream Away lar sine brukere til å gå ned i vekt mens du sover, derav navnet. Dream Away inneholder flere aktive ingredienser i sin flytende diett formelen.

Aloe Vera

Aloe vera har vært brukt medisinsk i årtusener. Den tidligste innspilte bruk var i Egypt ca 4000 f. Kr. Mens vanligvis brukt topically å behandle hudlidelser, kan det også tas oralt som et avføringsmiddel. En annen effekt av å ta aloe vera muntlig er at det bidrar til å redusere blodsukkernivået, noe som antas å redusere sult signaler. Dream Away bør tas minst tre timer etter å ha spist eller rett før sengetid. Den sult reduserer påvirker av aloe skal dempe trangen til å spise sent på kvelden snacks.

Melatonin

Melatonin er et hormon som produseres naturlig i menneskekroppen pinealkjertelen. Rett før søvn er når melatonin-nivået er høyest i kroppen. Dens søvn induserende egenskaper har gjort det nyttig i behandling av søvnforstyrrelser. I Dream Away det hjelpemidler for å oppnå avslappet søvn. En godt uthvilt person har mer energi i løpet av dagen, som fører til den naturlige forbrenning av kalorier. Kroppen produserer mindre melatonin som det aldre, så en melatonin supplement kan bidra til å opprettholde høyere nivåer i kroppen.

Chromium picolinate

Chromium picolinate er en populær vekttap supplement. Dens fordeler inkluderer å fremme energi, øke metabolismen og undertrykke appetitt. Chromium picolinate er kjent for å stimulere insulin aktivitet, noe som fører til nedbryting av glukose og fett. Men det er også ment å fremme muskelmasse ved å øke protein syntese, som stimulerer til muskelvekst. Det er imidlertid lite vitenskapelig dokumentasjon som støtter påstandene av krom picolinate produsenter.

L-Phenylanlanine

L-Phenylanlanine er en essensiell aminosyre som ikke produseres av kroppen. Det er vanligvis finnes i matvarer som kjøtt, fjørfe, svinekjøtt og ost. Mens en liten mengde fenylalanin er nødvendig for helse, kan store mengder forårsake svimmelhet og angst. Som en diett supplement, blir det brukt til å undertrykke appetitt. Det er lagt til Dream Away å redusere appetitten mens forsyne kroppen med nødvendige amino acid, som selskapet hevder fremmer god helse.


Previous:energi mat for en diett Next:viktige vitaminer for menn

Relaterte artikler


 • hvordan gifte i 24 timer
 • hvorfor decongestant inhalers brenne?
 • høy GI matvarer for å unngå
 • mat å spise for å øke metabolismen
 • tips på å forbedre fitness nivåer
 • flytende jern tilskudd for voksne
 • vannflasker for personer med svelgeproblemer
 • matvarer for å rense av tungmetaller
 • diett planer som er sikre for tenåringer
 • gode grønnsaker å spise for å gå ned i vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com