de beste måtene å bruke whey protein

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-11-11
Whey protein er et supplement hentet fra melk som bruker naturlige tidlig-digestive proteiner kroppen bryter ned lett og raskt transporter til muskelvev. Mens fordelene ved å bruke whey protein har blitt debattert, noen fordeler av å legge whey protein til kosthold er vanskelig å benekte. Whey protein kan hjelpe deg å komme i form, hold deg i form og levere nødvendige næringsstoffer.

Til å gjenopprette etter Working Out

Whey protein, mest markedsført og brukt som en gjenopprettings hjelpemiddel i etter-trening-programmer og dietter, leverer raskt protein til kroppen din. Brukervennligheten som proteinene er fordøyd eller behandles gjør myse en uunnværlig utvinning supplement for mange. Proteinene hjelpe kroppen raskere gjenoppretting ganger ved å reparere og bygge nye muskelfibre og økt metabolsk rate.

Å Offset Vegetar Mangler

Mange vegetarianere ta kosttilskudd for å kompensere for protein mangler som kan følge av en kjøtt-diett . Whey protein kan levere lett-fordøyelige proteiner i et hurtig tempo til vegetarianere. Imidlertid er whey protein et meieri dyr produkt som er kun egnet for vegetarianere som inntar noen animalske produkter. Et vegansk kosthold ikke ville tillate myse.

Til lavere blodtrykk

Whey protein kan også senke høyt blodtrykk hos unge voksne. De som lider av hypertensjon eller andre former for høyt blodtrykk kan ta whey protein for å stimulere til mer nitrogenoksid i kroppen og frigjøre spenninger på anstrengte blodårer. Whey har også antioksidantegenskaper som kan bidra til å redusere betennelse.

Å miste vekt

Whey protein kan bidra til hoppe-start vekt-tap programmer eller dietter ved å øke metabolismen og redusere tap av muskelmasse. Når en dieter reduserer kaloriene han daglig forbruk, vil kroppen kompensere ved å behandle både fett og muskler butikker. Whey protein hjelper at muskelmasse gjenoppbygge og tilbyr alternative proteiner til kroppen slik at en dieter ikke mister muskelmasse i en akselererende hastighet.


Previous:matbutikk liste over glutenfri mat Next:Listen over alpha hydroxy syrer

Relaterte artikler


 • guide for FDA merking av matvarer
 • kilder til gode karbohydrater
 • enkle vegetarisk diett planer
 • er økologisk honning noe bedre enn vanlig?
 • hva er den beste vekttap program for tenåringer?
 • rå-mat vegetarisk kosthold
 • mat som smelte bort magen fett
 • Hva er fordelene med Udo’s olje?
 • hvordan å behandle ADHD gjennom kosten
 • bmi vektklasser
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com