de beste måtene å avgifte kroppen din

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-11-27
avgifte kroppen din er en viktig prosess som bør gjøres hvert år for å slippe eventuelle giftstoffer fra kroppen din og å gi næring og rense fra innsiden og ut. I dagens verden med mer giftstoffer og forurensning i miljøet enn noen gang før, er det absolutt nødvendig å frigjøre disse giftstoffene fra kroppen og forynge deg selv til sunne måter. Du kan finne noen gunstig rensende programmer som passer best for deg her.

Kolon Renset Supplements

Kolon rensing er en av de mest anbefalte måtene å avgifte kroppen ved helse utøvere på grunn av den sentrale betydning av fordøyelseskanalen. Fordi 50 prosent av immunsystemet dreier seg om den store tarmen og tykktarm, er det viktig at tykktarmen prosesser og tømmer riktig for optimal helse. Hvis colon inneholder masse giftstoffer, vil tykktarmen ikke absorbere næringsstoffer fra maten og tomme avføring. Dette fører til mange vanlige og ubehagelige symptomer, inkludert oppblåsthet, gass, IBS forstoppelse, dårlig ånde, allergi symptomer, PMS, vektøkning, depresjon og tretthet. Flere rensing kosttilskudd finnes på markedet i dag, som du finner enten på nettet eller på en lokal helse-butikken.

Juicing

Juicing er en effektiv og sikker måte å avgifte kroppen, så lenge det er gjort under en begrenset tid. Anbefalt tid til å drikke kun hele frukt og grønnsaker er 3 til 7 dager. I løpet av denne tiden, juice og vann er de eneste elementene som skal konsumeres. En juicer må kjøpes, og du kan finne oppskrifter for alle typer juice skal gjøres, alt fra gulrot og appelsin juice til selleri og agurk juice. Juicing er en ideell måte å avgifte fordi det tillater deg å absorbere alle næringsstoffene fra frukt og grønnsaker. Du må utdanne deg selv på viktigheten av juicing og måter å juice fordi det er viktig å balansere elementene du juice for en drink.

Alternative terapier

Akupunktur er en prosedyre som setter nåler i ulike trykkpunkter på kroppen for å lindre smerter og behandle sykdommer. Akupunktur er antatt å balansere flyten av energi gjennom kroppen, ut eventuelle giftstoffer lagret i kroppen og balansere kroppen energi til et stabilt punkt. En badstue er også et annet alternativ for å frigjøre giftstoffer fordi temperaturen når over 80 grader Celsius. Kroppen Deretter slapper av og svetter, slik at giftstoffer til å forlate kroppen. Andre former for trening, som for eksempel varme yoga eller cardio, tillater kroppen å svette, og slippe en betydelig mengde giftstoffer gjennom svette fra porene i kroppen.


Previous:tips for å stoppe carb cravings Next:den beste dietten mat for kvinner

Relaterte artikler


 • hvordan å behandle AD / HD med kosthold
 • informasjon om en salicylate sensitive kosthold
 • problemer med fordøye fett
 • Hvordan kan jeg slanke seg og bli definert?
 • Hva er fordelene med wheatgrass skudd?
 • den beste styrken få kosttilskudd
 • typer av fôring for rør mating ledelsen
 • hvordan du bruker perler til å holde orden på glass vann du drikker
 • mais allergi og mat for å unngå
 • hvordan å telle kaloriinntaket
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com