Listen over alpha hydroxy syrer

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-11-11
Alpha hydroxy syrer er naturlige syrer finnes i sukker av planter. Avhengig av type, er disse syrer som vanligvis brukes i behandlingen av hudsykdommer som akne, og tørr eller solskadet hud. De syrer tilsettes kremer og lotion, og mest effektive når de påføres direkte på huden. Noen av syrer blir brukt til å konservere mat og forbedre smakene i drinker.

Glykolsyre

Glykolsyre er en alpha hydroxy syre funnet i sukkerrør. Den brukes i huden behandlinger for å hjelpe til i fjerning av døde eller skadet hud skyldes soleksponering. Når huden er skadet, den gamle hudceller ta tid å forynge, slik at huden ser kjedelig og alderen. Du kan bruke hudkrem med glykolsyre på huden for å fjerne gamle hudceller, hjelper huden til å vises yngre og friskere.

Sitronsyre

Sitronsyre er produsert fra sukker i sure sitrusfrukter, for eksempel sitroner og lime. Sitronsyre brukes i smakstilsetning av noen drinker, en tidlig bruker var for brus og i dag brukes til å smaken brus. Det kan også brukes til å hindre at mat fra spoiling på grunn av sin konserverende egenskaper. Syren brukes i noen hudpleieprodukter formler, selv om bare en liten mengde er vanligvis brukes på grunn av det høye nivået av surhet og astringency kvaliteter.

Mandelsyre Acid

mandelsyre syre er en alpha hydroxy syre hentet fra naturen sukker av mandler. Det er vanligvis brukes i hudpleieprodukter mot tørr hud eller skadet av miljømessige elementer. Denne syren har vist seg å være effektiv i behandlingen av akne på grunn av sin antibakterielle egenskaper og også i reduksjon av rynker i eldre hud. Syren er mild og kan brukes for de fleste hudtyper.

Melkesyre

Melkesyre er avledet fra melk og andre meieriprodukter som ost og yoghurt. Den har flere bruker fra bevaring av mat til bruk i ansikts kremer og sjampo. Syren inneholder antibakterielle og snerpende egenskaper som kan gjøre det ideelt i behandlingen av hudsykdommer som akne og fet hud. Den kan brukes til døde hudceller på å gjøre huden din føles yngre og glattere.


Previous:de beste måtene å bruke whey protein Next:Butternut squash virkninger på huden

Relaterte artikler


 • fordelene av trekull piller
 • hva slags mat inneholder de samme fett som fiskeolje?
 • tips for studenter å gå ned i vekt
 • høyt kalori mat
 • mat som øker dopamin
 • hva maten kan bli inkludert på en klar væske-kosthold?
 • fettfattig kosthold hos menn
 • kilder til protein for barn
 • kosthold for kroppen forme
 • den beste maten for en nødsituasjon
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com