typer vekt skalaer

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-10-23
Det finnes mange typer skalaer i bruk i dag. Vekt skalaer brukes til å måle vekten av mange objekter. Vekter varierer i størrelse fra svært små, som brukes i veier gjenstander som er små og lette, til store skalaer som brukes til å veie massive objekter. Vekter kan bli funnet blir brukt i mange bransjer, fra sykehus og dagligvare butikker til fabrikker og byggeplasser.

Spring Scale

Spring skalaer bruke kilder som er under spenning for å måle vekten av et objekt. Når et objekt er plassert på denne type skala, er kildene komprimert, spenningen på fjærene er målt og en utgang er produsert. Denne type skala kan produksjonen informasjon i enten metrisk eller standard vekt. De kommer i størrelser som kan måle fra gram hele veien til hundrevis av pounds. De kommer i modeller som kan ha en analog eller digital LED avlesning. Vår vekter er ikke den mest nøyaktige typen fordi de er avhengige av tyngdekraften og spenning for å bestemme vekten. Gravity kan være forskjellige avhengig av beliggenhet, og spenning kan være forskjellig avhengig av alderen på fjærene. Denne type skala er greit for daglig bruk hjemme.

Balanse skala

Balansen stil av vekt skala er det som er normalt finnes i et legekontor. Denne type skala bruker en bjelke som hviler på en fulcrum og to eller flere glidende vekter. Objektet blir veid, som normalt er en person, er motvekten. Denne type skala bruker kjente vekten av den glidende vekter og vekten av motvekten til å bestemme vekten av motvekten. Objektet er plassert på skalaen og skyve vektene flyttes langs strålen til perfekte balanse er funnet. Når strålen er balansert perfekt på fulcrum, er tallene på bjelken lese og vekten bestemmes. Denne type skala er svært nøyaktig, og selv om det er vanligvis sett på den medisinske profesjon, kan ulike typer av denne skalaen finnes i bruk i andre næringer.

Hydraulisk Scale

Den hydrauliske skala bruker hydraulisk væske for å fastslå vekten av et objekt. Når et objekt er plassert på skalaen, er det hydraulisk væske fordrevne og skalaen leser denne forflytningen og bestemmer vekten av objektet. Disse skalaene kan finnes på mange steder, men de er vanligvis brukt i bransjer som trenger å veie store gjenstander. Dette er den typen skala som er sett sammen amerikanske motorveier på veier stasjoner. Hydrauliske vekter er veldig nøyaktige. Vei stasjoner brukt store våren vekter i det siste, men de fleste av dem har blitt erstattet med mer holdbar og nøyaktig hydrauliske vekter.

BMI vektskalaen

Den BMI-vekten er en skala som tar vekten av en person og viser at vekten til en Body Mass Index, som forteller en lege hvor mye fett er i en persons kropp. Dette er nyttig informasjon når det gjelder tid for en lege å hjelpe en pasient ned i vekt og leve et sunnere liv. Legen vil skrive inn høyde og andre faktorer av pasienten inn i vekten og så har pasienten står på skalaen. Skalaen tar deretter høyde, vekt og andre faktorer, og gir legen en BMI lesing og ikke bare en vekt lesing.


Previous:hva er de seks store matvaregrupper? Next:effektive måter å få vekt

Relaterte artikler


 • hvordan gifte i 24 timer
 • måter å miste indre lår fett fort
 • kostanbefalinger for frukt og grønnsaker
 • hva slags mat er dårlig for høyt blodsukker?
 • meieri-fri diett plan
 • en liste over frokostmat
 • Hva er de helsemessige fordelene av naturlige røde palmeolje?
 • ADHD ernæring
 • om slimquick for kvinner
 • muskel bygging mat for kvinner
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com