redusere kolesterolet ved naturlige midler

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-10-02
Når det gjelder å redusere kolesterolnivået, refererer dette til din low-density lipoproteiner eller LDLs, som også er kjent som dårlige kolesterolet. Store mengder LDLs i blodet ditt kan føre til en rekke helseproblemer, ikke minst som er hjerteinfarkt eller slag. En måte å redusere nivået av dårlig kolesterol i blodet ditt er å ta medisiner. Men, kan mange andre naturlige og potensielt billigere måter å oppnå dette målet samt

Du trenger:.
Alkaliske grønnsaker (grønnkål, spinat, agurk, brokkoli, rosenkål, blomkål, reddik, kål).
Alkalisk frukt (avocado, tomat, grapefrukt, sitron, rabarbra).
Alkaliske drikker (vegetabilsk juice, vann, mandel melk, urte te).
Alkalisk frø, nøtter og korn (mandler, linser, lin, sesamfrø).


en.
Delta i moderat intensitet økter i 30 minutter, fem dager i uken. Prevention. com hevder at trening kan redusere LDL nivåer samt risikoen for hjertesykdom. Ifølge Mayo Clinic, tapte 5-10 kg. vil senke kolesterolnivået.
to.
Reduser eller unngå mat som inneholder mettet fett, transfett, kolesterol kosttilskudd og raffinerte karbohydrater. Eliminer trans fett fra kostholdet ditt, da de er ansett som mer farlig enn selv mettet fett. Reduser mengden kolesterol-rike matvarer som er i kosten, som eggeplommer, skalldyr, lever og annen innmat.
Tre.
Spis mat med kostfiber, som frukt og grønnsaker. Det hjelper kroppen din i å arbeide kolesterol gjennom systemet og ut av kroppen og reduserer absorpsjonen av kolesterol i tarmen.
fire.
Velg mat som inneholder "gode" fettet, som omega-3 fettsyrer og enumettet fett. Disse anses sunt for hjertet. Fisk, som makrell og laks, og fisk oljer er rike på omega-3 fett, og kan bistå i å senke svært lav tetthet lipoprotein (VLDL) og triglyserider. I tillegg, når mettet fett er også redusert, Omega-4 kan også senke LDL kolesterol.
Fem.
Erstatt mettet fett med enumettet fett. Eksempler på enumettet fett er oliven, olivenolje, rapsolje, avocado, macadamia nøtter og peanøttsmør. Spise mat som inneholder enumettet fett kan heve god high density lipoprotein (HDL) kolesterol, mens å senke LDL og triglyserider
6
drikke alkohol i moderate mengder for å øke HDL kolesterolet -. . En servering per dag for kvinner og to porsjoner per dag for menn.
7.
Slutte å røyke for å forbedre din HDL nivå. I tillegg til å øke dine gode kolesterolet, ifølge Mayo Clinic, minsker risikoen for hjerteinfarkt innen 24 timer og i ett år risikoen for hjertesykdom vil avta til halvparten av risikoen for at noen som fortsatt røyker.


Previous:gode tips om hvordan å gå ned i vekt på en måned Next:mat som øker histamin

Relaterte artikler


 • matvarer for å unngå når lite jern
 • svartkrutt MR farer
 • den beste pre-game mat
 • mulige årsaker til plutselig vektøkning
 • hva er spirulina
 • matvaregrupper aktiviteter
 • hva betyr en glykemisk indeks?
 • Listen over karbohydrater
 • hva er den anbefalte dosen av vitaminer?
 • de viktigste vitaminene at kvinner over femti trenger
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com