perfekt mat for fett tap

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-10-14
Spise mat for å redusere vekten din kan være en komplisert virksomhet, med mye mer til det enn bare å administrere kalorier. Noen matvarer vil ha en mer direkte effekt på vektøkning eller vekttap enn andre, da de kan påvirke hormonelle forandringer, langsom eller hastighet stoffskifte og føre til energinivået til å svinge i løpet av dagen. Kjenner disse utfordrerne, og hvordan de virkning oss er viktig i kampen for å holde deg i form og sunn.

Sea Grønnsaker

Sea grønnsaker, slik som tare, Nori, bladderwrack og sjø salat, øke metabolismen gjennom en felles hemmelig ingrediens- -et mineral som heter jod. Uten nok jod sirkulerer rundt i blodet, kan skjoldbruskkjertelen ikke produserer hormoner å kontrollere stoffskiftet. Lave nivåer av thyroid hormon føre til treghet, fett øker og dårlig konsentrasjon. Spise et sunt utvalg av havet grønnsaker gjennom hele uken i sushi, supper og rør frites vil bidra til å støtte skjoldbruskkjertelen og oppmuntre vekttap.

Essensielle fettsyrer

Essensielle fettsyrer som omega-3, omega-6 og omega-9 er den helsebringende oljer finnes innenfor korn, nøtter, sjømat og grønnsaker. Disse oljene er viktig for å opprettholde en sunn vekt, hjelper deg til å føle deg fyldigere lenger etter et måltid og forbedre humør og energinivå. Personer med et kosthold rikt på omega-3 er spesielt sannsynlig å ha en redusert kroppsvekt. Essensielle fettsyrer øker også blodsirkulasjonen og redusere betennelser. Følsomme for varme, er disse oljene best oppnås gjennom å spise rå nøtter, frø, sushi, sashimi og kaldpresset linolje, borage olje, soyaolje og olivenolje.

Komplekse karbohydrater

I motsetning til enkle karbohydrater som finnes i hvitt brød, pasta, nudler, hvitt sukker og hvitt ris, mat som inneholder er komplekse karbohydrater rike på næringsstoffer og fiber, og ikke gå rett til hoftene. Komplekse karbohydrater i hele korn brød, nøtter, frø, havre, rug, brun ris, frukt, bær og grønnsaker fordøyd sakte, og tilbyr en vedvarende energi utgivelse gjennom hele dagen og en mild effekt på blodsukker og insulin nivåer.

Høy Fiber Foods

Å ha nok fiber i kosten er ikke bare kommer til å hjelpe fordøyelsen, det er også kommer til å hjelpe deg å miste vekt. Fiber er ufordøyelige karbohydrater som ikke kan brytes ned av kroppen og blir utført gjennom tarmkanalen. Foods høy i fiber vil øke metthetsfølelse etter et måltid, sakte nedbryting og opptak av sukker i maten for å forhindre insulin skyter, og også vil binde seg til og gjennomføre overflødig østrogen fra kroppen. Østrogen er et hormon som stimulerer dannelsen av fett celler, og tilstrekkelig fiber i et måltid bidrar til å hindre en oppbygging av østrogen, noe som fremmer vekttap. For å øke ernæringsmessig fiber, spise rikelig med frø, nøtter, korn og grønnsaker.

urtete

Urtete support god fordøyelse og mer energi, stabilisere blodsukkeret og ofte stimulerer stoffskiftet. er te mye lavere i kalorier enn kaffe, som ofte har lagt til melk og sukker, så de gjør et godt alternativ for en varm drikk som helst på dagen. Anbefales te for fett tap er grønn, Oolong, Rooibos, ingefær, ginseng, løvetann rot, bladderwrack og Gymnema te.


Previous:teen slanking tips Next:safe natrium nivåer

Relaterte artikler


 • hva er glykemisk indeks og hvorfor skulle du bry deg?
 • hvordan søke etter mat frimerker i Utah
 • stabler tre fakta
 • Atkins lav carb snacks ideer
 • hvordan legge opp kalorier fra fett kalorier
 • hva skal mitt daglige vannforbruket være?
 • hvordan å balansere springvann ph
 • hva er en Paleolithic kosthold?
 • Hvordan kan jeg miste 28 pounds raskt?
 • lokale og bærekraftig restauranter i New Jersey
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com