naturlig kosthold løsninger

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-10-11
"Diet" synes å være et stygt ord. De fleste forholder ordet "diett" til smerte og straff. Sannheten er imidlertid at "diett" henviser bare til de stoffene du får i deg, uansett om sunn eller usunn. For å opprettholde en sunn livsstil, må du adoptere et sunt kosthold, og dette kan oppnås gjennom å gjøre naturlige diett valg

Du trenger:.
Løping eller sko
. Vann.
Tren video (tilleggsutstyr).
Øvelse maskin (valgfritt).
Fullkorn frokostblanding (valgfritt).
Skummet melk (valgfritt).
Frukt (tilleggsutstyr).

Natural Foods

Naturlig mat er de som ikke inneholder unaturlige tilsetningsstoffer, giftstoffer, konserveringsmidler og hormoner. Naturlige matvarer kan behandles og selges i esker, men prosessene som bruker naturlige kjemikalier enn de som kroppen vår gjenkjenner som fremmed. Spise naturlig mat gjør at kroppen vår til å fordøye maten lett, fordi maten ikke er fremmed for våre systemer, og angi mer energi til andre kroppsfunksjoner. Denne hjelpemidler kroppene våre i vekttap og vedlikehold, energi nivå vedlikehold og ha en sunn livsstil.

økologisk mat

Økologisk mat er svært like naturlig mat, bortsett fra at for at en matproduksjon eller distribusjonsselskap å merke en mat som "økologisk", det må være sertifisert av et byrå som regulerer selskapets metoder og produksjon. Denne etaten vil sjekke inn med selskapet jevnlig for å sikre at selskapet tar alle nødvendige tiltak for å hindre unaturlige kjemikalier og tilsetningsstoffer fra å komme inn i noen av ingrediensene i maten. Spise en økologisk kosthold vil hjelpe med vekttap, høyere energinivå og færre helseproblemer.

Natural Rens

De matvarer som vi bruker som ikke er økologisk eller naturlig inneholder giftstoffer, kjemikalier, hormoner og unaturlig smaker at kroppen ikke er i stand til å behandle. Disse giftstoffene ender opp med å bli lagret i kroppen vår i form av våre fordøyelsessystem, som ikke er i stand til å filtrere dem ut. En av de mest effektive måtene å rense våre organer disse unaturlige giftstoffer som forårsaker tretthet, vektøkning og andre skadelige effekter på kroppen vår er å utføre en naturlig rens. Selv om det er flere metoder for å utføre en rens av kroppen vår fordøyelsessystem, er en metode for å konsumere store mengder vann og frisk frukt, grønnsaker og korn høy i fiber. The fiber hjelper renser kroppen vår og vitaminer og antioksidanter i naturlig mat hjelper kroppen vår i healing.


Previous:høy protein måltider for menn Next:Hva er fordelene med Udo’s olje?

Relaterte artikler


 • hva er farene av palmeolje i mat?
 • hva er gamma oryzanol brukes til?
 • fysiologiske effekter av kullsyreholdige drikker
 • hvordan du beregner vektøkning
 • vannforbruk tips
 • hvordan få omega-3 uten å spise fiskeolje
 • matvarer for å unngå når overbelastet
 • hvordan du legger greener til kosthold
 • mat høyt på sunt fett
 • mat-baserte vitaminer for tenåringer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com