myse-/valle-/vasslepulver applikasjoner, og bruker

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-10-05
Whey pulver regnes som gullstandarden for protein. Ved raffinering, bearbeiding og tørking væske myse, er det forvandlet til en lav-fett, lav-laktose, høy-protein supplement. Myse er tilgjengelig i pulver og barer i forskjellige smaker. Populær blant utøvere for de siste 10 til 15 år, har whey mange bruksområder, inkludert vekttap og immunsystem støtte.

Trene

Vi trenger alle protein for energi, samt å vokse og reparere våre celler, muskler og bein. Derfor er det viktig når du trener. Mennesker trenger om 1g protein per 1g av vekt, og myse leverer mer, høyere kvalitet, kostnadseffektiv protein enn de fleste matvarer. For maksimal nytte, må proteiner inneholder alle essensielle aminosyrer, som kroppen ikke kan produsere, og whey pulver er en utmerket kilde. Til slutt, whey leverer mer forgrenede aminosyrer, som direkte bygge og reparere musklene uten å bli absorbert av leveren.

Vekttap

Høyere protein inntak er en utmerket måte å gå ned i vekt av fire grunner. Først, spise mer proteiner gjør at du føler fyldigere enn gjør forbruker karbohydrater eller fett, noe du spise mindre. For det andre, protein, spesielt fra myse, reduserer fettlagring mer enn karbohydrater og fett. Tredje, kombinert med trening, proteiner redusere blod fett og opprettholde lean vev mens du brenner fett som brensel. Fjerde, miste fett øker en persons metabolic rate, som naturligvis brenner enda mer fett.

Immune System

Den immunsystem, som bekjemper infeksjoner, trenger aminosyrer for å fungere skikkelig. Myse er rik på aminosyrer. Hos barn, forårsaket et svakt immunforsvar av en manglende evne til å absorbere proteiner og aminosyrer kan rettes opp ved myse, som er lett absorberes av kroppen og gir vitaminer og mineraler til å være lettere assimilert. Whey hjelper også dem som mangler den nødvendige aminosyrer når de overutstrekke selv.


Previous:hvordan å holde seg i form til å være en modell Next:hvordan å legge til lean body mass

Relaterte artikler


 • tips til å drikke mer vann
 • matvarer med glukosamin
 • mat som smelter mage fett
 • meieri-fri diett plan
 • kosthold med matvarer som er lette å fordøye
 • hva er den beste vekttap program for tenåringer?
 • hvordan du beregner din BMI gratis
 • tyggegummi ingredienser som forårsaker mavesmerter og pusteproblemer
 • hvordan å slippe 10 pounds rask
 • topp 10 raskeste måtene å miste vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com