matvarer som hjelper brenne magen fett

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-10-17

Når målet mage fett, det første folk ser på er deres kosthold. Eliminere rask mat, senking karbohydrater og drikker mer vann er nødvendig i vektreduksjon, men hvis du er målrettet mot et område som magen, er dette ofte ikke nok. I stedet for å eliminere matvarer, bruke dem til din fordel. Mange elementer er pakket med vitaminer som er rettet mot fett og hindrer dannelsen.

Helkorn

Havre er en rik kilde til fiber, holde maten cravings under kontroll og hindrer deg fra overspising. Havre, som havregryn, brun ris, helkorn pasta og hel-hvete tortillas, sakte oppføring av sukker og fett i blodet. Dette reduserer insulin produksjonen og øker stoffskiftet, øker energinivået og brennende mage fett. Cook havremel over ovnen i stedet for mikrobølgeovn. Instant havremel inneholder fortsatt fordelene av havre, men den inneholder mye kalorier, sukker og natrium.

Egg Whites

Ved å fjerne eggeplomme, egg har liten eller ingen fett og alle fordelene av protein. Kroppen bruker proteiner i eggehvite for syntese, brenne kalorier når egget hvite er fordøyd ved å tvinge magen å gjøre ekstra arbeid. Dette hindrer sitt protein fra konvergerende til fett og bevarer muskelvev. Tilstoppet full av kolin, aminosyrer, folat og vitamin B12, eggehviter håndheve en følelse av metthet samtidig hjelpe i metabolization av fett.

Enumettet fett

Folk ignorerer ofte avokado under vekttap fordi de inneholder mye fett. Men, de inneholder store mengder enumettet fett, som spesifikt mål mage fett. Begrens inntaket til ½ kopp daglig. Nøtter, oliven og linfrø er også høy i enumettet fett, brenne hjelpe kroppsfett samtidig opprettholde en sunn kolesterolnivå. Mandler er den mest produktive, fullpakket med fiber, protein og enumettet fett. Ikke spis mer enn 23 nøtter om dagen, selv om de er nyttige, de er høyt i kalorier og vil legge inches til midjen din hvis overeaten.

Kjøtt og fisk

Når jeg prøver å brenne magen fett, mange anser kjøttet å være deres største problem. Kylling, kalkun, fisk og til og med biff spiller en viktig rolle i å brenne buk fett hvis spist riktig. De er hver høy i protein, øker stoffskiftet og fremme fettforbrenning, men du må velge disse matvarene klokt. Bare magre deler av okse er nyttige i å brenne magen fett, eliminere favoritter som biff, hamburgere og rumpe steker fra menyen. Fisk som laks og tunfisk er også nyttige fordi de er høy i omega-3 fettsyrer, som blokkerer stress kjemikalier og tilbakevise fett fra forming på magen.

Green Tea

Hvis leter etter noe å drikke i tillegg til vann, prøve grønn te. The University of Marilyn har vist gjennom studier at grønn te inneholder en stor mengde catechin polyfenoler, antioksidanter og thermogenic stoffer, og er svært effektivt i å brenne magen fett. The epigallocatechin gallate (EGCG) innenfor grønn te virker som en kraftig antioksidant, senke low-density lipoprotein (LDL) eller "dårlig" kolesterol nivåer, drepe og hemme veksten av kreftceller og stoppe dannelsen av blodpropper, uten å skade omkringliggende vev . Det hastigheter også metabolismen til å øke forbrenning av magen fett. Grønn te er mest effektiv når hjemmelaget fordi det ikke har blitt utvannet av kunstige søtstoffer.

93 94 95 96 1 2


Previous:matvarer for å hjelpe miste fett Next:kakaopulver helsefordeler

Relaterte artikler


 • cellmass informasjon
 • hvor å miste £ 1
 • 10 topp mat du bør spise hver dag
 • den beste fitness mat
 • mat å spise for en svangerskapsdiabetes meny
 • høy carb matvarer listen
 • semi-vegetarisk kosthold plan
 • tips om når man skal spise når du bygger muskel
 • bruker for hyllebær saft
 • enkle måter for kvinner å miste vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com