matvarer for å unngå når overbelastet

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-10-04
Congestion kan skje i respons til forkjølelse, influensa, bihulebetennelse, irritanter og allergier. Den vev og blodkar inne i nesegangene blir hovne med overflødig væske. Det siste du vil når du er overbelastet er mer lunger, men mange vanlige matvarer kan faktisk øke lunger. Mat allergi er faktisk det mest under-rated årsak til betennelse og lunger, ifølge Center for matintoleranse. Hvis du har problemer med lunger, unngå følgende matvarer.

Meieri

Meieriprodukter er en av de vanligste udiagnostisert matallergier. De med laktoseintoleranse, eller følsomhet for meieriprodukter, vil typisk ha kroniske lunger når hyppig inntak av meieriprodukter. Meieri fremmer produksjon av slim, og selv om du ikke har et meieri intoleranse, kan du oppleve økt kødannelse ved inntak av disse produktene. Det er best å unngå disse produktene hvis du opplever noen form for lunger.

Raffinert sukker

Raffinert sukker bør også unngås hvis du er overbelastet. Raffinert sukker, som for eksempel hvitt sukker og høy fruktose mais sirup, forstyrre balansen av hormoner i kroppen, og fremme veksten av bakterier. For å forbedre lunger, produkter som inneholder raffinert sukker bør bli dramatisk redusert eller eliminert.

Gluten

Gluten er også en svært vanlig mat intoleranse som er mye uoppdaget. Gluten er et protein som finnes i alle produkter som inneholder hvete, rug, bygg og spelt. Et symptom på gluten intoleranse er lunger og post-nasal drypp. Eventuelle produkter som inneholder gluten bør unngås når de opplever lunger.

Tips

Personer som lider av kroniske bihuleproblemer og lunger bør vurdere en eliminering diett. En eliminering diett innebærer å unngå matvarer som er kjent for å forårsake matintoleranse, for eksempel, gluten, melk og soya, for en to-til tre-ukers periode. Etter denne perioden er opp, kan du langsomt begynne å legge hver mat tilbake til kosthold, ett av gangen. Hvis symptomer kommer tilbake, det er en god sjanse du har en matintoleranse. Legen kan også teste deg for utallige mat problemområdene og intoleranse.


Previous:faktorer som påvirker kvaliteten på maten Next:naturlige teer å redusere appetitten

Relaterte artikler


 • kilder til protein for barn
 • en liste over anti-aldring mat
 • lav glykemisk snack matvarer
 • hva er lavt alkaliske matvarer?
 • mat som fyller deg opp og hjelper deg å miste vekt
 • vitaminer for å unngå å bli syk
 • mat å spise for å øke metabolismen
 • typer hjerneføde for hukommelse
 • grossister og vegetarisk mat
 • mindre enn 400-calorie måltid ideer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com