matvarer for å hjelpe miste fett

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-10-17
Burning fett har vært en gåte at folk har prøvd å løse for generasjoner. Mange ser for ekstreme dietter som sulter kroppen. Andre prøver intensiv trening planer som kan være farlig dersom det blir gjort i overkant. Imidlertid er mange snu for vitenskapen å avdekke hva slags mat har positive virkninger på kroppen, og de finne at mye av maten de spiser hver dag kan hjelpe kroppen å miste fett.

Proteiner

Protein-rik mat som egg, bønner, nøtter og helkorn kan hjelpe kroppen å forbrenne fett-spesielt fett lagret i magen. Matvarer med store mengder protein ta mye lengre tid å bryte ned og fordøye, og derfor forbrenne mer energi og kalorier.

Nuts

Alle typer nøtter, inkludert valnøtter, pistasjenøtter, peanøtter og mandler, kan øke kroppens evne til å forbrenne fett. I tillegg, nøtter er svært høy i protein og svært fylling slik at kroppen blir fullt raskere.

Epler

Epler kan hjelpe kroppen i fettforbrenningen prosessen fordi de inneholder pektin. Pektin mål celler og blokkerer dem fra absorbere fett og hjelper med å absorbere vann fra mat i stedet, noe som hjelper skylle fett fra kroppen. En person som lider av overflødig mage fett kan ha en tilstand som kalles metabolsk syndrom. Antioksidanter i epler forhindre tilstanden samt styrke det kardiovaskulære systemet.

chili

Mat og retter som inneholder store mengder av chili, som for eksempel meksikansk, indisk eller asiatisk mat, kan hjelpe brenne kalorier. Chilies inneholder paprika, noe som øker en persons metabolisme og gjør kroppen forbrenne kalorier godt etter at de er fortært.

Vitamin C

Matvarer som inneholder mye vitamin C, som sitrusfrukter, kan hjelpe kroppen forbrenne fett når forbrukes i høye doser. Sitrusfrukter som sitroner, appelsiner, lime, mandariner og grapefrukt, samt grønnsaker som poteter, paprika og brokkoli, inneholder mye vitamin C, som fortynner fettet og gjør det lettere for kroppen å slippe den.

Calcium

Ost, melk, yoghurt, fløte og noen andre produkter som er høy i kalsium kan hjelpe kroppen når du brenner fett. Når forbrukes hverdagen, mat og drikkevarer som inneholder mye kalsium målet fettceller og begynner å bryte dem ned. For denne prosessen å ha gode resultater, bør en person forbruke minst tre til fire produkter som inneholder mye kalsium hver dag.


Previous:hvordan å behandle AD / HD med kosthold Next:matvarer som hjelper brenne magen fett

Relaterte artikler


 • makrobiotisk super mat
 • hva er de ulike matvaregruppene?
 • typer vekt skalaer
 • kosthold for kroppen forme
 • kilder til jern og kalsium
 • grunnleggende regler for kalori telling
 • østrogen matvarer listen
 • skadelige effekter av sakkarin
 • matvarer for å unngå på fibromyalgi kosthold
 • hvordan du beregner din BMI gratis
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com