lavt kalori måltider for barn

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-10-18
Kaloriforbruk er viktig når du prøver å kontrollere at barna er friske. For mange kalorier vil skape en vekt problem for barna, og ikke nok næringsstoffer vil være skadelig for barnets helse. Når du oppretter lav-kalori måltider for barn, bygge menyer rundt flavorful retter. Barn er vanligvis ikke bekymret for den friske delen av sine måltider, så noen ganger foreldre har til å gjøre endringer for å være sikker på at barna får alt de trenger for å vokse.

Forretter

Barn liker flavorful måltider, men det er også viktig at et måltid gir alle de nødvendige næringsstoffene uten ekstra kalorier. Du kan erstatte kokeingredienser med lavt fettinnhold, lavere kaloriinnhold alternativer. Noen vanlige erstatninger er å erstatte fordampet melk med fordampet fettfritt melk. Fettfattig yoghurt kan erstatte rømme, og kylling eller kalkun kan erstatte kjøttdeig. Et eksempel på en lav-kalori måltid kan inkludere en matrett som bakt kjøttboller med spinat. Bruk kalkun og spinat for å danne kjøttboller og stek dem ved 400 grader i 30 minutter. Bruk salsa til å legge til en saus til kjøttkaker, og gir deg en lav-kalori hovedrett som barna vil like.

Sides

Barn elsker makaroni og ost av seg selv eller med et måltid. Så det å lage en lav-kalori måltid med mac og ost er nesten et must når du gir måltider for barn. Å senke kalorier i en makaroni og ost fatet, erstatning osten for en fettfri variasjon av samme type ost. Du kan erstatte melk med lettmelk, og beriket pasta med hvete pasta. Kok pasta til det er mørt, tilsett melk, egg og ost i en bakervarer panorere og bake den i ovnen ved 350 grader i 30 til 45 minutter. For andre sider, sunne erstatninger eller tilføyelser til side elementer vil være hvitløk i smak i stedet for en saus, og urter i stedet for å øke salt.

Grønnsaker

For barn som ikke liker grønnsaker, må du kanskje piffe opp den delen av måltidet, men ikke så mye at det gir for mange kalorier. Olivenolje er et godt alternativ til smør når smakstilsetning grønnsaker. Hvitløk og urter er også gode selskap for grønnsaker i en oppskrift. Stuffing grønnsaker inni kjøttet er en annen kreativ måte å sørge for at barna spiser sine grønnsaker. Når smakstilsetning grønnsaker med kjøtt, er kalkun en lavere kaloriinnhold alternativ som smakstilsetning enn svin eller oksekjøtt.

Desserter

Det er kalorifattig alternativer for å spise is, så vel som andre gutten favoritter. Se etter redusert fett, yoghurt eller sorbet valgene i matbutikken frysedelen. Den nærmeste kalorifattig alternativ til tradisjonell is er frossen yoghurt og redusert fett iskrem. For andre typer desserter, erstatning kunstig søtningsmiddel for sukker for en lavere kaloriinnhold alternativet, og erstatte hvetemel for anriket hvitt mel for å redusere kalorier.


Previous:kilder til jern og kalsium Next:fordeler og ulemper ved bruk av pasteurisert melk og melkepulver

Relaterte artikler


 • hvordan å gjøre det volumterics kosthold
 • sikkerhet for Idebenone
 • typer vekt skalaer
 • kosthold leirer for barn i Indianapolis
 • vekttap supplement drikke
 • belønning ideer for kosthold og trening
 • Hvordan kan jeg miste 28 pounds raskt?
 • hvilke vitaminer ikke omvendt osmose fjerne?
 • dr.
 • mat som dialate blodårer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com