instruksjonene for en matdagbok

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-10-30
Holde en matdagbok er en utmerket første trinnet hvis du prøver å endre matvaner. Det kan hjelpe deg å forstå hvorfor du spiser slik du gjør, og det gir et viktig verktøy for å målrette problematiske matvaner. En matdagbok vil være en base der du kan sette mål å spise sunnere og, til slutt, gå ned i vekt
en.
Record maten forbruk på farten. Det er ofte vanskelig å huske alt du spiste på slutten av dagen, så ikke stole på hukommelsen. For å få mest nøyaktige resultater, skrive ned hva du spiser mens du går langs. Få en liten bærbar PC som du kan bære med deg når du går ut --- eller gå digitalt, holde maten dagbok på din smart telefon eller laptop.
To.
Skriv ned omstendighetene omgir spise aktivitet. Snarere enn bare å merke seg den maten du har spist, holde oversikt over den tiden du spiste det, der du var, og om du var alene eller med venner. Ta det et skritt videre og ta dine følelser og grunner bak spise: spiste du at sjokolade bar fordi du følte deg ned? Visste du spiser fastfood til lunsj fordi du ikke hadde tid til å lage mat? Forstå årsakene bak matvaner kan være til stor hjelp i å endre dem.
tre.
Merk hva du drikker. Selv om det først og fremst kalles en matdagbok, for å få den klareste syn på hva du legger i kroppen din, bør du også oppgi drikker du forbruker daglig. En flaske brus kan inneholde over 200 kalorier og en halvliter øl over 300. Det teller alle, så sørg for at du er inkludert alt.
Fire.
Ta med uforutsette utgifter og være strenge. Hvis du hadde et stykke sjokolade fudge kake med krem, note kremen --- og omtrentlig beløp. Del størrelser er viktige. Det er for vage til å bare skrive "french fries" eller "skål med frokostblanding. " Hvor mange frites? Hvor stor var den skål med frokostblanding? Vær så konkret som mulig om hva du spiser. Hvis du ser tilbake på din dagbok, og merker at din del størrelser synes stort, kan dette gi deg et realistisk mål: kutte ned disse porsjonsstørrelser
5
Opprett mål og mål. . . Når du har vært å holde dagboken din for en uke eller to, er det på tide å vurdere matvaner. Bruk informasjonen du har samlet seg for å finne dine svakheter, og sette regler og mål for å bekjempe disse vanene. For eksempel, hvis du finner du spiser mer når du er ute med venner på restauranter, prøve å ta en uke fri fra restauranter og se om dette forbedrer din generelle kostholdet.

Tips og advarsler


 • alltid være ærlig! Det kan være fristende å jukse, å utelate at cookie du hadde med kaffe, eller ignorere når du spiste halvparten av andres chips. Men å være ærlig er den eneste måten å produsere en komplett oversikt over hva du spiser, som du kan analysere og bruke til å forbedre spise regime.


 • Previous:å spise rent på et budsjett Next:ikke spise salt mat gjør deg beholde vann?

  Relaterte artikler


 • den sikreste shipping for vitaminer
 • vitaminer er nødvendig for vegetarianere
 • fakta på en hver dag kvinners vitaminer
 • hvordan du oppretter en diett program
 • do druer forårsaker oppblåsthet?
 • informasjon om TrimSpa
 • 5 sunneste mat i verden
 • svartkrutt MR farer
 • klar hud kosthold tips
 • hva skal tenåringer har i sitt daglige kosthold?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com