hverdagslige tips for å miste vekt

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-10-01
Å miste vekt er ikke en lett oppgave-ofte er det en lang, hard kamp. Med dagens on-the-go livsstil og kosthold, er det noen ganger vanskelig å finne tid til å ta vare på kroppen din slik du må. Spise sunnere og få til treningsstudioet oftere bør være grunnlag for noen vekt-tap regime-ingen unnskyldninger. Men, gjør bare noen få enkle endringer også gjør en stor forskjell når det kommer til å miste pounds.

Aldri hopper over frokosten

Selv om du har pizza toppet med sjokoladekake til frokost, spise noe. Du tror kanskje at ved å hoppe over et måltid du hoppe over kalorier, men akk, er det ikke slik. Ikke spise frokost bremser stoffskiftet dramatisk som kroppen prøver å spare energi for dagen. Hoppe over det første måltidet på dagen er konsekvent knyttet til en høyere risiko for overvekt, overspising, tvangstanker småspising senere på dagen og høyere kalori mat valg til lunsj og middag.

Bytt til Tea

Drikker sort , får usøtet kaffe næringsinnholdet tommelen opp. Kommersielt solgte kaffe, derimot, er vanligvis laget helt med melk, ikke vann, og etter tilsetting av sukker, hasselnøtt-vanilje smakstilsetning og pisket krem, tar din morgen latte en stor toll på ditt daglige kalori teller. Sats på te i stedet. Drikker te ikke bare øker stoffskiftet og gir deg en solid dose av antioksidanter, grønn te har også vært knyttet til vekttap

Action Pack Every Day

Å bruke en stor del av dagen sittende er vanlig, men. enten det er i bilen, på kontoret eller i sofaen når du kommer hjem, herjer denne vanen kaos på menneskekroppen. Snikende litt mer fysisk aktivitet inn i dagen din forbrenner ekstra kalorier og øker stoffskiftet. Hvis du er heldig nok til å leve nær arbeidsplassen din, gå. Hvis ikke, ta buss eller T-banen til å brenne kalorier: gå til stopp får ditt hjerte går i morgen, som vil bo stå en gang om bord. Når du sitter på jobb, prøv å gjøre ben heiser under skrivebordet for å holde underkroppen aktive hele dagen. Prøver alltid å ta trappene når det går opp eller ned noen etasjer. Kjøp en skritteller: Seeing daglige bevegelsen Totalsummen vil motivere deg til å gå litt lenger i morgen

bare drikke vann

Ifølge American Heart Association, brus og sukker-pakket juice er toppen kalori bidragsyter til amerikanernes dietter. . Cutting disse drikkene ut er helt ut er en av de mest åpenbare vekttap alternativer du har. Staying hydratiserte med masse vann holder deg sunnere og mer fokusert hele dagen og holder sult pangs i sjakk, så drikk opp.

Vær forberedt

Få folk kommer til å kjøre ut av kontoret i søk av gulrot pinner kl 3:30 på ettermiddagen når de søthunger og merker at noen har etterlatt seg en tallerken med brownies i kafferommet. Inntak av sunne snacks med deg når du forlater huset hjelper deg dempe cravings og holde det daglige kalori teller ned. Prøv å ta fryseren poser fylt med kuttet grønnsaker, rosiner eller nøtter, og et par stykker av frukt å spise hele dagen. Å være forberedt innebærer også å være klar til å bekjempe cravings hjemme. Fyll kjøleskapet med sunne alternativer, og du trenger ikke å motstå fristelsen til å ha en dobbel porsjon iskrem til dessert.

Gå til Bed

Komme ditt skjønnhet søvn er ikke bare en anbefaling når det kommer til å miste vekt. Ikke får nok søvn fører til endringer i hormonene som styrer appetitten og din følelse av å ha spist nok, ifølge Annals of Internal Medicine. Dette forklarer hvorfor du føler deg glupske etter en sen kveld, og hvorfor du ikke slutter å spise etter en hamburger. Målet å få åtte timers dyp søvn hver natt, og kroppen din vil takke deg for det.


Previous:elliptiske treningsøkter Next:hvordan du beregner noens bmi

Relaterte artikler


 • induksjon matvarer på Atkins
 • kosthold leirer for barn i Indianapolis
 • hva er en FDA serverer?
 • hvordan du beregner din BMI gratis
 • hva er den ernæringsmessige verdien av hirse?
 • anbefalte porsjoner av de matvaregruppene
 • hvilke matvarer redusere appetitten?
 • standard kosthold
 • hva som anses en lav-fett kosthold?
 • dietter for å miste 50 pounds rask
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com