fettfattig og kalorifattig frokost ideer

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-10-26

Frokost er en av de viktigste måltidene av dagen. Dessverre, tradisjonell frokost matvarer inneholder mye fett og kalorier, hindrer noen vekttap eller slanking plan. I stedet for å stole på slike matvarer, oppsøke sunnere alternativer til den tradisjonelle frokosten. De vil hjelpe deg å kutte kalorier og fett fra din morgen rutine, og slanke livlinjen i prosessen.

Egg

Den tradisjonelle omelett inneholder høy-kalori-og fettrike ost og frokost kjøtt. En omelett laget med to store egg og en halv av en kopp revet cheddar eller amerikansk ost kan totalt 604 kalorier og 44 gram fett, og gir svært liten næringsverdi. Bruke fire eggehviter, utgjør den ene halvdelen av en kopp fetaost og en kopp spinat 320 kalorier og 22 gram fett. Legge grønnsaker kan også øke din del størrelse og gir viktige næringsstoffer, uten å legge fett eller kalorier.

Korn

Mange frokostblandinger består av sukker og bearbeidet mel. Disse er kjent som tomme kalorier fordi de ikke har noen ernæringsmessig verdi for kroppen din. Hvis du spiser disse med hel melk, kan det legge fett på toppen av tomme kalorier. I stedet går med hele korn varmt korn, slik som kremen av hvete eller havregryn. De inneholder fiber, som vil holde deg full lenger, og gir varig energi. Til disse kan du legge til en prosent eller skummet melk, bær, jord linfrø eller honning. Selv om honning er sukker, forbrenner det annerledes i kroppen og vil ikke lagres som fett som bord sukker vil.

Drikke

Kaffe, te og juice er en viktig kilde til skjulte kalorier. Alene, kaffe eller te inneholder svært lite kalorier, men legger til sukker, melk og creamers kan raskt legge opp. Prøv å bruke skummet melk for å kutte fett og begrense mengden av sukker som brukes til en teskje. Prøv å holde juice til åtte-unse porsjoner, eller spise hele frukten når du kan. Juice butikker kalorier raskt fordi den mangler fiber, en langsom brennende karbohydrat som vil bruke energien fra frukten mer effektivt.

Frukt

Selv om frukt inneholder mye sukker, de inneholder også de viktige enzymer, vitaminer og mineraler som vil hjelpe deg å forbrenne disse sukker korrekt, samt fiber for å hjelpe deg å forbrenne dette sukkeret saktere. De holder mindre fett og kalorier enn mer tradisjonelle frokost-elementer, som brød, kjøtt og egg. En fruktsalat gjør alltid en god frokost valg, og kan pares med en lav til nonfat yoghurt eller cottage cheese for protein. Du kan også kombinere ett eple og to spiseskjeer med all-naturlig peanøttsmør:. Lastet med fiber, vitaminer, mineraler og sunne oljer

Brød

Populær frokost valg i brødet kategorien inkluderer bagels, toast og engelsk muffins, for å nevne noen. Bytte til hele korn kan kutte kalorier og gir viktige fiber, en kompleks karbohydrat som tar lengre tid å fordøye og frigjør energi over tid. Mens bare en ren stor bagel kan gjennomsnitt 360 kalorier, to stykker av hele hvete toast er bare 120 kalorier. I stedet for smør, prøv å bruke sukkerfri gelé, peanut smør eller hummus å unngå mettet fett og redusere mengden kalorier.

54 55 56 57 58


Previous:typer rå honning Next:carb free matvarer listen

Relaterte artikler


 • liste over essensielle mineraler og RDI
 • hjemmelaget drikk for vektøkning
 • hvilke vitaminer er vannløselige?
 • 10 matvarer for et sunt hjerte
 • FDA og daglig protein
 • hvordan du beregner RDA
 • hurtigvirkende karbohydrater liste
 • Listen over lav og høy carb matvarer
 • om tony lite gaselle treningsprogram
 • tips for å øke appetitten
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com