den beste maten for langsiktig overlevelse

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-10-25
Mange potensielle situasjoner kan sette deg i stand til å overleve på egen hånd i lang tid. De omfatter naturkatastrofer, får tapt på backpacking tur og krig. En tilførsel av mat vil hjelpe deg å gjøre det gjennom. Flere typer mat gir et komplett spekter av næringsstoffer og har lang holdbarhet, noe som gjør dem sterke alternativer for langsiktig overlevelse.

Bulk Tørkede elementer

Korn, mel, pasta og andre dehydrert varer er nyttige karbohydrater som har lang holdbarhet og kan kjøpes i bulk. Hvis oppbevares på et tørt kjølig sted og forseglet fra luft, kan de vare i opptil tretti år. De koster veldig lite, og du kan kjøpe dem i et beløp som du ønsker. Du kan legge til bare en liten sum til måltider for rask energi som vil hjelpe deg å overleve.

Canned og jarred varer

Hermetikk ikke koste mye, og er mer nyttig å ha rundt hjemmet ditt enn frysetørket matvarer. Bruk dem for vanlig matlaging, men alltid holde statister på hånden. Holdbarheten av hermetisk og jarred varer varierer avhengig av type mat holdt inne, og miljøet der du lagrer dem. Syreholdig mat vare lenger i krukker enn i bokser, siden en metallisk kan etter hvert reagere og bryte ned med det syre. Disse inkluderer mat som tomater og syltet elementer. I krukker er lagret i et kjølig mørkt sted, bør disse matvarene to siste årene. Syrefri hermetikk bør også siste to år i et mørkt og kjølig sted. Syreholdig mat som er lagret i bokser vil vare mellom en og en og et halvt år. Hold bokser og krukker av grønnsaker og frukt, siden disse er vanskeligere å få fryse-tørket, spesielt i fryse-tørket komplette måltider.

frysetørket Foods

Frysetørket mat arbeide bare som krise overlevelse mat så vel som for backpacking og camping mat. De skiller seg noe fra tørre matvarer på grunn av den prosessen som kreves for å gjøre dem. En frysetørkingen maskinen tørker maten ved hjelp av sublimasjon. Maskinen fryser maten og fjerner vannet (som blir til is) fra maten ved å umiddelbart slå isen til gass, hoppe over væskefasen. Dette kan gjøres for full måltider eller enkelte ingredienser, og bevarer mye av den originale smaken av maten. Bare legge varmt vann til maten for å bringe den tilbake til en spiselig tilstand. Frysetørret mat vare opp til tretti år, slik at du kan lagre dem bare i tilfelle.


Previous:lite sukker måltid ideer Next:anbefalt kosthold mat

Relaterte artikler


 • protein tett mat
 • mat å spise på et tørt kosthold
 • vitaminer for å unngå å bli syk
 • den beste low-carb induksjon måltider
 • hva betyr bio-baserte mener?
 • matvarer for å unngå med en gjær intoleranse
 • matvarer for å unngå i en candida diett
 • alkoholens effekter på B12 absorpsjon
 • kolon rengjøringsmiddel mat
 • LDL forårsaker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com